Pierre Louis Olsson:

Kastet opp på flyet til «Paradise Hotel». Fraktet til sykehus

- Det har fått store følger for produksjonen her i Mexico.

SYK: Pierre Louis Olsson ble fraktet til sykehus rett før «Paradise Hotel»-innspilling. Foto: Ida Nikolaisen / Se og Hør
SYK: Pierre Louis Olsson ble fraktet til sykehus rett før «Paradise Hotel»-innspilling. Foto: Ida Nikolaisen / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En fornøyd Pierre Louis Olsson (23) delte i august et bilde av seg selv på Instagram hvor han avslørte at han skal være med i den kommende sesongen av «Paradise Hotel» Sverige.

Kort tid seinere ble det også kjent at han skulle gjøre comeback i den norske versjonen, etter at han gikk til topps i «Paradise Hotel» sammen med Martine Sjøhaug i 2015.

Som kjent starter innspillingen av den skandaleombruste serien i januar, men for Olsson sin del kom han ikke lenger enn til flysetet.

Ifølge Dagbladets reporter i Mexico, ble Olsson fraktet ut av flyet før det lettet på Gardermoen, og ble innlagt på sykehus i Oslo.

- Pierre ble dårlig og kastet opp på flyet. Flyselskapet vurderte at han var for dårlig til å bli med på turen. Han ble lagt inn på sykehus. Det har fått store følger for produksjonen her i Mexico, fordi hele gjengen med legender ble forsinket på reisen, forteller Andreas Framnes, pressekontakt i TV3, til Dagbladet.

- Vi vet ikke mer foreløpig, sier han.

Årsaken er foreløpig ikke kjent.

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes med å komme i kontakt med Pierre Louis Olsson.

Saken fortsetter under:

Martine Sjøhaug og Pierre Louis Olsson vant Paradise Hotel 2015 og kjærligheten. Intervjues av Se & Hør i etterkant av finalen for å se tilbake på opplevelsen inne på hotellet. Vis mer

Gjenforenes med eksen

I november kunne Se og Hør avsløre at flere tidligere «Paradise Hotel»-deltakere er aktuelle for å gjøre comeback i den tiende sesongen av TV3s populære realityserie.

Og i desember kunne kanalen bekrefte at flere tidligere deltakere gjør comeback i den kommende sesongen, blant andre Isabel Raad, ekskjæresten til Olsson.

Raad og svensken Olsson ble i 2015 et par etter at de begge deltok i TV3-serien «Paradise Hotel».

Saken fortsetter under:

SLUTT: Etter tre år som kjærester tok forholdet slutt mellom Pierre Louis Olsson og Isabel Raad. Foto: Privat
SLUTT: Etter tre år som kjærester tok forholdet slutt mellom Pierre Louis Olsson og Isabel Raad. Foto: Privat Vis mer

I februar, to år seinere tok imidlertid forholdet slutt. Det skrev Isabel på sin blogg.

«Den største forandringen i livet mitt nå er at jeg er singel. Pierre og jeg har valgt å gå fra hverandre. Det kommer nok som et sjokk for de fleste, men det er nå slik det har blitt.»

«Det er ingen drama, ingenting dumt som har skjedd, men forholdet vårt har utviklet seg i en retning som vi ikke hadde ønsket. Vi går fra hverandre som gode venner, og jeg kommer alltid til å være veldig glad i han uansett hva som skjer i framtida.»

Til Seoghør.no bekreftet Pierre bruddet, og fortalte at det var en vanskelig tid.

- Det er veldig vanskelig, og det gikk ikke som vi ønsket, men jeg elsker fortsatt Isabel. Hun er en bra dame som har lært meg veldig mye gjennom vår tid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer