Paulina Porizkova:

Kastet ut av datingapp etter bruddet

Det blir tilsynelatende vanskelig for supermodellen å komme seg videre etter bruddet.

BRUDD: Supermodell Paulina Porizkova og manusforfatter Aaron Sorkin bekreftet brudd for få dager siden. Nå har modellen fått trøbbel i datinglivet. Foto: Chris Pizzello / Shutterstock / NTB
BRUDD: Supermodell Paulina Porizkova og manusforfatter Aaron Sorkin bekreftet brudd for få dager siden. Nå har modellen fått trøbbel i datinglivet. Foto: Chris Pizzello / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At supermodellen Paulina Porizkova (56) ofte får mye oppmerksomhet, er det ingen tvil om. Porizkova var en av verdens mest kjente modeller på 1980- og 1990-tallet, og har dermed frontet både catwalker og magasinforsider gjennom karrieren.

Seinest i starten av juli satte hun fyr på nettet, da hun poserte på et Instagram-bilde splitter naken.

Da hun dukket opp på Oscar-utdelingen i april, gjorde hun det hånd i hånd med den amerikanske manusforfatteren Aaron Sorkin (60). Med det bekreftet paret også at de var i et forhold.

Nå, tre måneder seinere, er det imidlertid slutt mellom paret. Det avslørte modellen i et innlegg på Instagram tidligere denne uka.

Nå kan det se ut til at 56-åringen allerede har fått trøbbel med å gå videre etter bruddet. Hun har nemlig blitt kastet ut av en datingapp.

«Kastet meg ut igjen!»

Det er kanskje rart å se for seg at en supermodell må ty til datingapper for å finne kjærligheten. Nå viser det seg at enkelte datingapper også synes det er rart.

Etter bruddet lastet 56-åringen ned appen Hinge. Kort tid etter ble hun nektet adgang. Det deler supermodellen i et innlegg på Instagram, der hun går hardt ut mot appen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer