«Farmen» 2020:

Kastet ut av «Farmen»: - Forkastelig

For første gang i «Farmen»-historien ble en deltaker onsdag kastet ut av programmet.

- MÅTTE FÅ KONSEKVENSER: Programleder Mads Hansen er svært opprørt over at flere deltakere valgte å bryte reglene under «Farmen»-innspillinga. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aldri har noen blitt kastet ut av «Farmen» for å ha brutt reglene. Det blir det en endring på onsdag kveld, etter at sju av de gjenværende deltakerne kraftig har brutt reglene for smittevern på gården.

Tirsdag denne uka kunne Dagbladet avsløre at deltakerne har fått flere goder ved å besøke nærliggende hytter rundt «Farmen»-gården, noe som også innebærer at flere av dem har vært i kontakt med mennesker utenfor produksjonen.

Dette satte hele innspillinga i fare, noe deltakerne i kveld må ta konsekvensene av.

Det er nemlig en illsint programleder Mads Hansen (36) som marsjerer inn på gårdsplassen. Etter å ha samlet alle deltakerne og fått dem til å innrømme hvem som har vært med på regelbruddene, krever han at de må avgjøre hvem av dem som skal forlate gården - umiddelbart.

Finnmarkingen Nils Kvalvik (39) tar støyten uten å møte de andre til kamp, og velger å ofre seg og trekke seg fra konkurransen.

- Ville ikke få et dødsbudskap til

Overfor Dagbladet forteller 39-åringen at det lå mer bak avgjørelsen enn tv-seerne kanskje får inntrykk av. I løpet av tida på gården mistet nemlig Kvalvik onkelen sin, men fikk tillatelse av produksjonen til å delta i begravelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer