Sam Smith:

Kastet ut av Hinge

Liknet for mye på seg selv.

BLOKKERT: Artisten Sam Smith ble låst ute fra datingappen Hinge, fordi selskapet trodde det var en falsk profil. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB
BLOKKERT: Artisten Sam Smith ble låst ute fra datingappen Hinge, fordi selskapet trodde det var en falsk profil. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke bare for oss vanlige dødelige dating kan være vanskelig. Det fikk Sam Smith (28) oppleve, da hen skulle teste ut litt ulike datingapper.

Artisten som blant annet er kjent for sangen «Stay with Me», ble intervjuet av Andy Cohen under en episode av «Watch What Happens Live», da hen fortalte om datinglivet sitt.

Sangeren hadde lagd seg en konto på flere forskjellige datingapper, men ble plutselig kastet ut og blokkert av appen Hinge, skriver Independent.

- De blokkerte meg allerede første kvelden, fordi de trodde noen prøvde å late som om de var meg, sa hen til Cohen.

Det kan derimot se ut som om det er et lys i enden av tunnelen for datingapp-eventyret til 28-åringen. Ifølge Andy Cohen kjenner han noen som kan få Smith verifisert på datingappen Tinder.

Det vil si at Smith får et blått merke ved siden av navnet sitt, som tilsier at det er den ekte personen, og ikke en falsk konto.

Videre snakket de to om hvordan Smith har syntes det har vært vanskelig å være singel under pandemien.

Tidligere har hen også snakket om hvilken effekt panikkanfall, angst og depresjoner har hatt på livet deres, da hen ble intervjuet av Zane Lowe for Apple Music.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer