Katarina Flatland:

Katarina Flatland slutter i «Jakten på Kjærligheten». Blir «Idol»-programleder

Hoppet av halvveis i «Jakten på Kjærligheten»-innspillingen.

NY JOBB: Katarina Flatland takket ja til «Idol»-jobben halvveis inn i innspillingen til «Jakten på kjærligheten». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NY JOBB: Katarina Flatland takket ja til «Idol»-jobben halvveis inn i innspillingen til «Jakten på kjærligheten». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Midt i «Jakten på kjærligheten»-innspilling slutter Katarina Flatland (28) i programlederjobben. Nå er hun klar for «Idol», skriver TV 2.

- Nå er det fortsatt en god stund til «Jakten» vises på TV, så sånn sett så var tidspunktet egentlig perfekt. Det var selvfølgelig vemodig å forlate programmet, men jeg fikk en fin avslutning. Nå er jeg klar for «Idol», og det blir veldig spennende, forteller Flatland til Dagbladet.

Selv er hun ikke redd for at TV 2-suksessen «Jakten på kjærligheten» ikke vil gå sin vante gang.

- «Jakten på kjærligheten» fortsetter i beste velgående. Det er veldig trist at jeg ikke skal fortsette der. Men jeg vet at bøndene er i trygge hender, og hvem de får med seg som programleder, blir kjent etter hvert, sier Flatland til TV2.

Ovenfor Dagbladet kan Flatland røpe at hun allerede vet hvem som skal ta over «Jakten på kjærligheten», og er sikker på at det vil bli en suksess.

- Likevel håper jeg at min tid der ikke er over. Det hadde jo vært fint å komme tilbake til «Jakten» igjen også, forteller hun.

Nye dommere

I en pressemelding fra TV 2 kan kanalen allerede fortelle at det er Tshawe Baqwa, fra popgruppa Madcon, og artistmanagerne Silje Larsen Borgan og Gunnar Greve som skal sitte i juryen mens Flatland leder showet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.