Kate Hudson og Brad Pitt:

Kate Hudson bryter tausheten om romanseryktene med Brad Pitt

- Jeg likte det på en måte, sier filmstjerna.

BLADET FRA MUNNEN: Tidligere i år oppsto det rykter om at filmstjernene Brad Pitt og Kate Hudson hadde funnet tonen. Nå bryter sistnevnte tausheten. Foto: NTB scanpix
BLADET FRA MUNNEN: Tidligere i år oppsto det rykter om at filmstjernene Brad Pitt og Kate Hudson hadde funnet tonen. Nå bryter sistnevnte tausheten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at stjerneparet Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (42) gikk hver til sitt i fjor sommer, har den ivrigste fansen spekulert seg igjennom en pen bunke med angivelige romanser.

Dersom du er filmstjerne på størrelse med Brad Pitt, er det høyst sannsynlig at det vil oppstå rykter - også de som ikke har rot i virkeligheten.

Det er her skuespillerkollegaen Kate Hudson (38) kommer inn i bildet: Hun har nemlig blitt trukket fram som Pitts nye kjæreste ved flere anledninger.

Ryktene oppsto tidligere i år, men verken Pitt eller Hudson har kommentert påstandene. Nå bryter sistnevnte endelig tausheten.

- Et fantastisk rykte

Denne uka ble Hudson konfrontert med romanseryktene på talkshowet «Watch What Happens Live With Andy Cohen». Det skriver blant annet Entertainment Tonight og US Weekly.

Filmstjerna karakteriserer den oppdiktede romansen som «det villeste ryktet noensinne». Hun skjønner ikke helt hvordan spekulasjonene har oppstått.

- Det er ikke sant i det hele tatt. Faktisk, så har jeg ikke sett ham på sånn fire år, sier hun i programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer