Kate og William venter sitt tredje barn

Den britiske kongefamilien får et nytt medlem.

UTVIDER FAMILIEN: Britenes prins William (35) og hertuginne Catherine (35) venter sitt tredje barn. Her med prins George (4) og prinsesse Charlotte (2) i sommer. Foto: NTB Scanpix
UTVIDER FAMILIEN: Britenes prins William (35) og hertuginne Catherine (35) venter sitt tredje barn. Her med prins George (4) og prinsesse Charlotte (2) i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prins William (35) og hertuginne Catherine (35) venter sitt tredje barn. Det opplyser det britiske kongehuset i en pressemelding mandag, skriver nyhetsbyrået Associated Press.

- Dronningen og medlemmer av begge familier er henrykt over nyheten, heter det i uttalelsen.

Det er foreløpig ikke kjent hvor langt hertuginnen er på vei, eller når hun har termin.

Ekstrem morgenkvalme

Kongehuset opplyser for øvrig at Catherine sliter med morgenkvalme, og at hun derfor glimrer med sitt fravær på offisielle oppdrag mandag. Hun får behandling av helsepersonell hjemme i Kensington Palace.

Morgenkvalme skapte også hodebry for hertuginnen da prins George (4) og prinsesse Charlotte (2) kom til verden, henholdsvis i 2013 og 2015.

Det britiske kongehuset meddeler i dagens pressemelding at den vordende trebarnsmora igjen er rammet av svangerskapssykdommen hyperemesis gravidarum, som nettopp gir kraftig morgenkvalme.

Overfor Seoghør.no, da hertuginnen var gravid med sitt første barn, forklarte allmennlege Erik Ganesh at den plagsomme sykdommen skyldes hormonelle forandringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer