PÅ DATINGEN IGJEN: Kate Winslett planlegger kjærlighetssferie til Cornwall med sin nye flamme, den engelske modellen Louis Dowler. Foto: STELLA PICTURES
PÅ DATINGEN IGJEN: Kate Winslett planlegger kjærlighetssferie til Cornwall med sin nye flamme, den engelske modellen Louis Dowler. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Kate Winslet har fått ny kjæreste

Den britiske skuespillerinnen Kate Winslet skal ha lagt sin elsk på en mannlig modell.

||| Den britiske skuespilleren Kate Winslet skal visstnok ha lagt sin elsk på en mannlig modell.

Ifølge News of the World har hun innledet et forhold til modellen Louis Dowler.

Kate Winslet og ektemannen Sam Mendes tok ut separasjon i mars, og skuespillerinnen kaster visstnok ikke bort tiden.

Møttes gjennom felles venner Dowler er ingen hvemsomhelst i modellverdenen. Han er i stallen til Select Model Agency og har blant annet vært et av ansiktene til Burberry sammen med Kate Moss. Paret møtte hverandre gjennom felles venner for noen måneder siden.

HUNK: Louis Dowler poserer. Foto: STELLA PICTURES
HUNK: Louis Dowler poserer. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Louis og Kate har tilbrakt mye tid sammen i det siste. De var blant annet i New York sammen da han jobbet med en reklamekampanje. Paret har vært på mange stevnemøter, og trives veldig godt sammen. Men siden forholdet er så nytt har de prøvd å skjule det for offentligheten, fortalte en kilde til avisa.

På kjærlighetsferie til England Kate bor i New York sammen med sine to barn, seks år gamle Joe som hun har sammen med Mendes og ni år gamle Mia som hun har med eksmannen Jim Threapleton. Nå ønsker hun å få litt fri i sommer så hun kan dra på ferie med sin nye flamme. Paret planlegger en tur til Cornwall i England, hvor Louis kommer fra.

- De forsøker å finne en tid som det passer for begge å reise bort. De håper de kan få dratt til Cornwall i løpet av sommeren, la kilden til.

(NTB)

SKILT: Kate Winslett og regissør Sam Mendes er akkurat ferdig med skilsmissen. Foto: STELLA PICTURES
SKILT: Kate Winslett og regissør Sam Mendes er akkurat ferdig med skilsmissen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

JOBBER MED KATE MOSS: Dowler helt til venstre. Foto: BURBERRY/AD
JOBBER MED KATE MOSS: Dowler helt til venstre. Foto: BURBERRY/AD Vis mer