Actress Kate Winslet poses for photographers upon her arrival at the UK premiere of A Little Chaos in west London, Monday, April 13, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Actress Kate Winslet poses for photographers upon her arrival at the UK premiere of A Little Chaos in west London, Monday, April 13, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)Vis mer

Kate Winslet om kroppspresset som nybakte mødre opplever

- Det er sykt!

Det er snart ett og et halvt år siden Hollywood-stjernen Kate Winslet (39) fødte sitt tredje barn - sønnen Bear.

Elsker kurvene sine Nå tar hun et oppgjør med forventningene andre og gravide selv har om å se fantastiske ut få uker etter fødselen.

Oscar-vinneren elsker kurvene sine og synes det er «sykt» når nybakte mødre føler seg presset til å sprette tilbake til sin gamle form unaturlig fort.

- Det blir bare verre fordi folk fortsetter å snakke om det. De sier: «Se, så bra hun ser ut bare tre uker etter fødselen. Wow. Det er fantastisk». Men nei, det er ikke fantastisk. Det er sykt. Det er ikke riktig eller mulig, sier hun til Stylist magazine, ifølge Contactmusic.com.

Ting tar tid Winslet selv har aldri hatt et ønske om å se «fantastisk» ut etter en fødsel.

- Min lille gutt er 16 måneder gammel nå, og helt ærlig så er det bare de siste tre eller fire månedene jeg virkelig har følt at jeg er tilbake i samme form som jeg var før jeg fikk ham. Men det er slik det skal være.

- Tingene som er viktige å fokusere på er hvordan du selv føler deg, din egen helse, barnets helse og familien, fortsetter hun.

Tilhenger av amming Skuespilleren, som i tillegg til Bear - har barna Mia (14) og Joe (11) fra to tidligere forhold, forteller også at hun er tilhenger av amming og at hun selv spiser mye slik at hun på best mulig måte kan ta seg av sin lille sønn.

- For å være helt ærlig, så må man spise mye når man ammer, hvis ikke får man det ikke til.

- Jeg er ganske lidenskapelig rundt dette temaet, og får ofte spørsmål om puppene mine fordi de er veldig store og synlige, avslører hun.
Saken ble opprinnelig publisert på Se og hør Les her.