James Middleton:

Kates bror deler gladnyhet

James Middleton har flere ganger måttet utsette bryllupet.

MANN OG KONE: James Middleton og Alizee Thevenet giftet seg i helga. Her sammen i 2019. Foto: Splash News/NTB
MANN OG KONE: James Middleton og Alizee Thevenet giftet seg i helga. Her sammen i 2019. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Det er snart gått to år siden hertuginne Kates (39) lillebror James Middleton (34) delte den hyggelige nyheten om at han hadde forlovet seg med kjæresten Alizee Thevenet.

Paret har imidlertid måttet utsette den store dagen to ganger, men i helga avslørte Middleton at han endelig har fått sin Alizee.

«Mr & Mrs Middleton», skriver han på Instagram.

Han har også delt et bilde av seg selv og sin ferske kone, og skriver at de giftet seg omringet av familie og venner.

«(...) Og selvsagt noen hunder i den vakre landsbyen Bormes-les-Mimosas. Ord kan ikke beskrive hvor lykkelig jeg er», fortsetter han.

Hans kongelige søster og prins William (39) skal også ha vært selvskrevne gjester. Det var også hertugparets tre barn prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3).

Tatt på fersken

Det nygifte paret ble først koblet til hverandre sommeren i 2018. Den gang skal Alizee Thevenet ha hilset på Middletons hund på South Kensington Club i London, ifølge HELLO.

Kort tid etter skal duoen ha begynt å date, og i januar i 2019 ble de observert i het omfavnelse sammen på badeferie på den karibiske øya St. Barts.

COMEBACK: Kate Middleton kom sammen med brudepikene til prinsebryllupet i England. Video: AP / Per Ervland/Dagbladet Vis mer

Ifølge The Telegraph skal Thevenet ha møtt den britiske kongefamilien samme år, og hun skal også ha deltatt i bryllupet til Lady Gabriella Windsor og Thomas Kensington.

I forkant av Middletons bekreftelse på Instagram om at paret hadde forlovet seg, kunne en rekke internasjonale medier melde at paret hadde tatt et stort steg i forholdet, deriblant The Telegraph, som skrev at Middleton hadde gått ned på kne og gitt kjæresten en ring i safir.

«Hun sa ja. Hemmeligheten vår er ute, men vi kunne ikke vært gladere over å kunne dele denne nyheten», skrev han selv på Instagram.

Kongelig familie

På bildet kunne man se en smilende Middleton, som holdt rundt sin forlovede - som stolt viste fram forlovelsesringen.

Middletons kone flyttet til Storbritannia i 2013, og jobber med finans. Hun snakker tre språk flytende og skal være svært bereist.

James Middleton har holdt en forholdsvis lav profil etter at søstera giftet seg inn i den britiske kongefamilien for ti år siden.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

34-åringen har riktignok har vært å se på en rekke offentlige og kongelige arrangementer, deriblant Kate (39) og Williams (39) bryllup i 2011 og Pippa Middletons (38) bryllup i 2017. Han var også en selvskreven gjest da prins Harry (36) fikk sin Meghan (40) i 2018.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer