Katharina Andresen med ny kjæreste

Vel hjemme i Norge smiler lykken for landets rikeste kvinne.

PÅ FEST: Da Dagbladet møtte Katharina. G. Andresen på fest fredag kveld, kunne hun avsløre at hun har fått seg kjæreste. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør.
PÅ FEST: Da Dagbladet møtte Katharina. G. Andresen på fest fredag kveld, kunne hun avsløre at hun har fått seg kjæreste. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fredag ettermiddag inviterte kjendisstylist Jan Thomas (51) og tidligere fotballspiller, nå DJ, Jan Gunnar Solli (37) til en Coachella-inspirert fest på restauranten Bølgen & Moi på Briskeby i Oslo.

Blant gjestene var milliardærarving Katharina G. Andresen (22).

Etter et tøft år I Amsterdam, flyttet Andresen hjem til Oslo i fjor, og til Dagbladet kan hun avsløre at hun også har fått seg kjæreste.

- Han heter Fredrik, og vi har vært sammen snart et år nå. Han vil jo gjerne at vi skal flytte sammen, men jeg har jo akkurat fått meg egen leilighet, og vil gjerne bo litt alene. Men vi får se, sier Andresen.

Saken fortsetter under bildet.

Kjole fra bruktbutikk

Katharina G. Andresen er datter av Johan H. Andresen (56) som eier investeringsselskapet Ferd.

Til tross for at hun er kåret til Norges rikeste kvinne, var det ikke bare overdådig luksus som preget 22-åringens antrekk fredag kveld.

Kjolen hadde Andresen nemlig funnet brukt:

- Jeg har på meg en kjole som jeg kjøpte i London på en bruktbutikk. Skoene kjøpte jeg på en nettside, og det er heller ikke noe fancy. Og så har jeg en Chanel-veske, men det er det mest fancy, da, forteller hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer