Gal Gadot og Kathrine Sørland

Kathrine Sørlands ukjente vennskap med «Wonder Woman»-stjerna: – Stolt av å kjenne henne

Den norske modellen delte rom med Hollywood-stjerna i Miss Universe.

KNYTTET NÆRE BÅND: Hollywood-skuespiller Gal Gadot (32) og Kathrine Sørland (37) deltok begge i Miss Universe i 2004. Missedeltakerne delte rom, og ble raskt gode venner. Foto: AP / NTB Scanpix
KNYTTET NÆRE BÅND: Hollywood-skuespiller Gal Gadot (32) og Kathrine Sørland (37) deltok begge i Miss Universe i 2004. Missedeltakerne delte rom, og ble raskt gode venner. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den premiereklare superheltfilmen om tegneseriefiguren Wonder Woman er allerede hyllet av anmeldere og publikum verden over. Det samme er kvinnen bak tittelrollen, israelske Gal Gadot (32).

I rekordfart har Gadot, som gjør sin første, store hovedrolle på filmlerretet, blitt en «alle» snakker om – og verken media, internett for øvrig, eller Hollywood virker å få nok.

Ved siden av skuespillerkarrieren, som startet smått i 2008, har 32-åringen lenge vært kjent som en av Israels fremste supermodeller.

Norsk venninne

Modelleventyret fikk en solid dytt da Gadot, som relativt ukjent 18-åring i 2004, representerte hjemlandet i den internasjonale missekonkurransen Miss Universe.

Under konkurranseoppholdet i Ecuador stiftet modellspiren bekjentskap med vår egen Kathrine Sørland (37), som var på plass i det søramerikanske landet for å kjempe om norsk misseseier.

Overfor Dagbladet forteller Sørland, som den gang var 24 år, at hun og Gadot delte rom sammen. Og det tok ikke lange tida før konkurrentene hang sammen som erteris.

– Vi var veldig like, vi fjolla og spøkte til langt på natt – lo masse og hadde veldig lik humor. Vi hang egentlig sammen hele tida, dag og natt. Gal var allerede på rommet da jeg ankom stedet, husker jeg. Hun satt i vinduskarmen og ga meg en veldig varm velkomst, forteller Sørland, som beskriver den israelske jenta som både «utadvendt» og «morsom».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer