Karl Lagerfeld:

Katteforvirring etter dødsfallet: - Hun har en formue

Katten er angivelig formuens arving.

ARVING: Karl Lagerfeld poserer ved siden av et bilde av katten Choupette i Berlin i 2015. Nå lurer enkelte på hva som skal skje med den søte katten etter at «pappa» døde i går. Foto: NTB Scanpix
ARVING: Karl Lagerfeld poserer ved siden av et bilde av katten Choupette i Berlin i 2015. Nå lurer enkelte på hva som skal skje med den søte katten etter at «pappa» døde i går. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag ettermiddag bekreftet motehuset Chanel at designeren Karl Lagerfeld hadde avgått ved døden på et sykehus i Paris, etter å ha blitt innlagt dagen før.

Karl Lagerfeld er et av bransjens største navn, på bakgrunn av både sin ikoniske stil og sine designferdigheter. Den tyske designeren har store deler av sin karriere jobbet som designer for Chanel, Fendi og sitt eget merke. Førstnevnte motehus har han ledet med jernhånd i over 30 år.

Designeren giftet seg aldri, og fikk heller aldri barn. De siste åra hadde han imidlertid en trofast støttespiller i katten Choupette, som han ifølge France24 har uttalt at var hans livs store kjærlighet.

- Choupette er ei rik jente

Katten har vært i Lagerfelds liv siden 2011, og har ved flere anledninger vært en kilde til inspirasjon for designeren, som har laget flere kolleksjoner til ære for katten.

Choupette har også medvirket i en rekke fotoseanser og reklamer, noe hun skal ha tjent svimlende 28 millioner norske kroner på opp gjennom åra. Personlig er det anslått at Lagerfeld var verdt rundt 154 millioner euro, eller 1,5 milliarder norske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer