Jocelyn Wildenstein:

«Kattekvinnen» er tilbake

Jocelyn Wildenstein overrasker på nye bilder.

KATTEKVINNEN: Jocelyn Wildenstein og forloveden Lloyd Klein dukket opp på New York Fashion Week, og bildene i ettertid har fått oppmerksomhet. Foto: Ouzounova / SplashNews.com/NTB
KATTEKVINNEN: Jocelyn Wildenstein og forloveden Lloyd Klein dukket opp på New York Fashion Week, og bildene i ettertid har fått oppmerksomhet. Foto: Ouzounova / SplashNews.com/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sosietetskvinnen Jocelyn Wildenstein (82), bedre kjent som «Kattekvinnen», har gjennom åra vekket stor oppsikt med store endringer i utseende.

82-åringen, som er født i Sveits, skal ha brukt enorme summer på å «fikse» på seg selv, til tross for at hun selv hevder det er hennes naturlige utseende.

Nå deler Wildenstein nye bilder, som har fått flere til å måpe, ifølge Daily Mail.

Huden er glattet ut

Seinest i juli publiserte 82-åringen et bilde på Instagram, som tilsynelatende var redigert, for sine 1,2 millioner følgere. I månedene etter har hun også delt flere liknende bilder.

Nå har hun gjort det igjen, til både ris og ros fra følgerne.

Bildet er tatt i forbindelse med motehuset Fendis show under moteuka i New York, og hun poserer sammen med supermodell Bella Hadid (25) og forloveden Lloyd Klein (55). Sistnevnte er heller ikke så lett å kjenne igjen på bildet.

Flere følgere omtaler sosietetskvinnen som en «legende», mens andre påpeker at det bare er snakk om redigeringsprogrammer.

«Wow, for en Photoshop», er det en som skriver.

Huden hennes er kraftig glattet ut, og sammenliknet med bilder tatt av profesjonelle fotografer samme kveld, er det ikke helt enkelt å kjenne igjen 82-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer