Jocelyn Wildenstein:

«Kattekvinnen» er tilbake

Jocelyn Wildenstein overrasker på nye bilder.

KATTEKVINNEN: Jocelyn Wildenstein og forloveden Lloyd Klein dukket opp på New York Fashion Week, og bildene i ettertid har fått oppmerksomhet. Foto: Ouzounova / SplashNews.com/NTB
KATTEKVINNEN: Jocelyn Wildenstein og forloveden Lloyd Klein dukket opp på New York Fashion Week, og bildene i ettertid har fått oppmerksomhet. Foto: Ouzounova / SplashNews.com/NTB Vis mer
Publisert

Sosietetskvinnen Jocelyn Wildenstein (82), bedre kjent som «Kattekvinnen», har gjennom åra vekket stor oppsikt med store endringer i utseende.

82-åringen, som er født i Sveits, skal ha brukt enorme summer på å «fikse» på seg selv, til tross for at hun selv hevder det er hennes naturlige utseende.

Nå deler Wildenstein nye bilder, som har fått flere til å måpe, ifølge Daily Mail.

STÅR FREM: Oli London identifiserer seg ikke lenger med sitt britiske opphav. Video: Oli London/Youtube. Rød Løper/Celina Morken Vis mer

Huden er glattet ut

Seinest i juli publiserte 82-åringen et bilde på Instagram, som tilsynelatende var redigert, for sine 1,2 millioner følgere. I månedene etter har hun også delt flere liknende bilder.

Nå har hun gjort det igjen, til både ris og ros fra følgerne.

Bildet er tatt i forbindelse med motehuset Fendis show under moteuka i New York, og hun poserer sammen med supermodell Bella Hadid (25) og forloveden Lloyd Klein (55). Sistnevnte er heller ikke så lett å kjenne igjen på bildet.

Flere følgere omtaler sosietetskvinnen som en «legende», mens andre påpeker at det bare er snakk om redigeringsprogrammer.

«Wow, for en Photoshop», er det en som skriver.

Huden hennes er kraftig glattet ut, og sammenliknet med bilder tatt av profesjonelle fotografer samme kveld, er det ikke helt enkelt å kjenne igjen 82-åringen.

UTE PÅ VIFT: Jocelyn Wildenstein dukket opp på New York Fashion Week med forloveden Lloyd Klein. Foto: Ouzounova / SplashNews.com / NTB
UTE PÅ VIFT: Jocelyn Wildenstein dukket opp på New York Fashion Week med forloveden Lloyd Klein. Foto: Ouzounova / SplashNews.com / NTB Vis mer

Nekter for operasjon

Det var seinest i 2018 at 82-åringen hevdet at hun aldri hadde lagt seg under kniven. Det gjorde hun i et intervju med DailyMailTV.

Wildensteins operasjonsreise begynte allerede året hun giftet seg med eksmannen Alec Wildenstein. Det skal ha vært som følge av at hun mente at ektemannens øyne så tunge ut, og de fikk derfor begge utført et øyeløft, ifølge Vanity Fair.

Alec Wildenstein, som døde i 2008, og flere av vennene hennes mistenkte en periode at hun ønsket å likne en gaupe.

GAUPE?: Flere av Wildensteins venner hevdet at hun ønket å likne et katteliknende dyr. Her avbildet i 1998. Foto: Ken Towner / Evening Standard / REX / NTB
GAUPE?: Flere av Wildensteins venner hevdet at hun ønket å likne et katteliknende dyr. Her avbildet i 1998. Foto: Ken Towner / Evening Standard / REX / NTB Vis mer

- Gaupen har perfekte øyne, uttalte hun selv til Vanity Fair, men hevdet videre at ansiktet hennes var naturlig.

- Hvis jeg viser deg bilder av bestemoren min, kommer du til å se disse øynene - katteøyne - og høye kinnben.

Ifølge eksperter til DailyMail har «Kattekvinnen» fått utført operasjoner på alt fra øyelokk, øyenbryn og lepper, til hake og kinn.

KUNNE IKKE GÅ: Emma Ellingsen forteller om den kjønnsbekreftende operasjonen. Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

Arrestert

82-åringen har to barn, som hun fikk med eksmannen gjennom 19 år, datteren Diane (42) og sønnen Alec Jr. (41). Forholdet med Wildenstein endte i 1999.

I dag er hun i en tilsynelatende lykkelig forhold med den kanadiske moteskaperen Lloyd Klein, som hun forlovet seg med i 2017. Den gang hadde de vært i et forhold i rundt 15 år.

Forholdet har imidlertid ikke alltid vært en dans på roser, etter at begge parter ble pågrepet for vold mot hverandre i 2016 og 2017.

- Lloyd kan være veldig lidenskapelig. Han kan være litt røff, sa hun etter pågripelsen, ifølge Daily Mail.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer