Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Grammy Awards 2017:

Katy Perry gjorde narr av Britneys sammenbrudd

Britney Spears-fansen raser etter kommentarene på Grammy-løperen.

FÅR PEPPER: Britneys fans synes ikke Katy Perrys kommentar om Spears var morsom i det hele tatt. Dette bildet av artistene er tatt på en filmpremiere i 2013. Foto: NTB Scanpix.
FÅR PEPPER: Britneys fans synes ikke Katy Perrys kommentar om Spears var morsom i det hele tatt. Dette bildet av artistene er tatt på en filmpremiere i 2013. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Dagbladet): Det var mye hud, sterke farger og glitrende stoffer å se på den røde løperen da Grammy Awards gikk av stabelen natt til mandag (norsk tid).

Selv om Lady Gaga fikk mye oppmerksomhet for sitt frekke antrekk, klarte også popstjerna Katy Perry (32) å skape overskrifter.

Da «I Kissed a Girl»-stjerna ankom den røde løperen for å slå av en prat med TV-profilen Ryan Seacrest (42) før showet begynte, slang hun en kommentar som ikke falt i god jord hos alle.

- Har lyst til å shave av meg håret

USTABIL: For ti år siden gikk Britney gjennom en tøff personlig knekk, og ved en anledning barberte hun av seg håret. Foto: NTB Scanpix.
USTABIL: For ti år siden gikk Britney gjennom en tøff personlig knekk, og ved en anledning barberte hun av seg håret. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Perry, som hadde på seg en gullkreasjon fra Tom Ford under Grammy-showet, fortalte til Seacrest at hun hadde vært veldig i tvil om hva hun skulle ha på seg denne kvelden, skriver Us Weekly.

- Dette er den siste fargen i i fargepaletten jeg kan bruke. Alt annet har jeg prøvd tidligere, forklarte hun.

Da Seacrest kommenterte at også sveisen hennes var fin og nedtonet, svarte hun kvikt:

- Jeg har lyst til å shave av meg alt håret, men jeg sparer det til mitt mentale sammenbrudd.

Kommentaren var angivelig rettet mot Britneys veldig offentlige sammenbrudd i 2007, da hun barberte av seg alt håret og gikk løs på en bil med en paraply - før hun ble innlagt på psykiatrisk sykehus.

Britney er fortsatt umyndig og har sin far Jamie som verge etter sammenbruddet.

ÅRETS ALBUM: Adele vant Grammy for årets album. I takketalen hyllet hun Beyonce. Video: CNN Vis mer

Ikke første gang

Perrys uttalelse ble ikke tatt godt imot hos Britneys fans.

Senere gjentok hun kommentaren under et intervju med CBS, ifølge Us Weekly, noe som fikk fans til å opprette emneknaggen #KatyPerryIsOverParty som nå tar av på internett.

Dette er ikke første gang Katy Perry har gjort narr av popstjerna under en prisutdeling.

Da MTV Video Music Awards gikk av stabelen i 2014, var det mange som sperret opp øynene da hun og rapperen Riff Raff (34) kom arm i arm i matchende demin-antrekk fra topp til tå.

Duoen hadde kopiert antrekket Britney Spears og Justin Timberlake dukket opp i under MTV Video Music Awards i 2001 - som de fikk totalslakt av motepressen og ble gjort narr av i lang tid etterpå.

- Vi går for den beste «Verst kledde»-prisen i dag, tvitret Perry den gang før prisutdelingen startet.

Britney Spears har foreløpig ikke kommentert Katys utsagn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media