RING PÅ FINGEREN: Keira Knightley gifter seg med musikerkjæresten James Righton. Foto: Stella Pictures
RING PÅ FINGEREN: Keira Knightley gifter seg med musikerkjæresten James Righton. Foto: Stella PicturesVis mer

Keira Knightley er forlovet

Gifter seg med musikerkjæreste.

(Dagbladet): Den britiske skuespilleren Keira Knightley (27) skal gifte seg.

27-åringen har nylig forlovet seg med musikeren James Righton (28), som spiller i det britiske indierockbandet Klaxons. Det er Knightleys talsperson som bekrefter forlovelsen, ifølge People.

Knightley og Righton har vært et par siden i fjor vår.

Holder privatlivet hemmelig Men det nyforlovede paret kommer neppe til å avsløre detaljer rundt hverken forlovelse eller det forestående bryllupet.

Nylig kritiserte skuespilleren, som er kjent fra filmer som «Pirates of the Caribbean», «Love Actually» og «Atonement», nemlig andre Hollywood-stjerner for å snakke for mye om sine privatliv.

- Jeg hater å vite for mye når jeg går på kino for å se på en film som publikum. Jeg vil ikke vite at skuespilleren i filmen akkurat har vært igjennom en skilsmisse eller er alkoholiker. Det kommer bare i veien for min fornøyelse av å se på rollefiguren, sa hun, ifølge The Telegraph.

Aller helst vil 27-åringen vite minst mulig om filmskuespillerne.

- Alle vet absolutt alt, så jeg lurer på om det har en innvirkning på hva vi se. Jeg tror det endrer noe, og ikke for det bedre. Jeg liker å se filmer når jeg ikke vet noen ting om skuespillerne.

- Følelsesmessig vrak Men som berømt skuespillerstjerne har det også hendt at Knightley har delt noen detaljer om seg selv som privatperson. Tidligere har hun uttalt at hun er en «forferdelig kjæreste» og et «følelsesmessig vrak».

- Alle som har gått ut med meg vil si at jeg har en uvane med å gråte når jeg blir sint. Og da klarer jeg ikke å stoppe.

Før 27-åringen fant lykken med musikerkjæresten Righton, var hun sammen med skuespilleren Rupert Friend (30), som hun spilte mot i «Pride & Predjudice». De to holdt sammen fra 2005 til 2010.

NYFORLOVET: Keira Knightley og James Righton har vært et par siden i fjor. Nå har de forlovet seg. Foto: Stella Pictures Vis mer