Skattekrøll for Jan Eggum:

Kemneren tok pant i Oslo-leilighet

En manglende innberetning fra en tidligere regnskapsfører skal ha sørget for at artisten fikk et skattekrav fra Bergen kemnerkontor. Eggum sier at kravet nå er gjort opp.

BETALTE IKKE SKATTEKRAV: Bergen Kemnerkontor har tatt pant i Jan Eggums halvdel av leiligheten han eier i Oslo med ekskjæresten, etter at et skattekrav ikke har blitt gjort opp. Foto: Bent Are Sigvaldsen/ Se og Hør
BETALTE IKKE SKATTEKRAV: Bergen Kemnerkontor har tatt pant i Jan Eggums halvdel av leiligheten han eier i Oslo med ekskjæresten, etter at et skattekrav ikke har blitt gjort opp. Foto: Bent Are Sigvaldsen/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2002 kjøpte Jan Eggum (67) og hans daværende kjæreste Kaia Huuse leilighet på Uranienborg i Oslo. Artistparet gikk hver til sitt i 2014 etter å ha vært sammen i 18 år, men har beholdt leiligheten i Oslo.

Pant på halv million

Torsdag forrige uke tok Kemneren i Bergen pant på 530 000 kroner i Eggums halvdel av boligen, skriver Dagens Næringsliv.

Kemnerkontoret ønsker ikke selv å kommentere årsaken, men Eggums agent Sigve Prestnes forklarer til avisa at det dreier seg om et skattekrav som har kommet som følge av en mangelfull innberetning av omsetning av en tidligere regnskapsfører.

Prestnes sier at skattekravet nå er gjort opp.

Eggum skriver i en tekstmelding til Dagbladet at han stiller seg bak uttalelsen til sin agent, og at han anser saken som avsluttet.

I fjor ble det kjent at Eggum på nytt har funnet lykken, denne gangen med den 27 år yngre sykepleieren Trine Severinsen.

Solgte bergensbolig

I september meldte Bergens Tidende at den folkekjære artisten hadde lagt ut sin 170 kvadratmeter store bolig i Bergen ut for salg, og at han har kjøpt seg en leilighet på 36 kvadratmeter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer