Supermodellen Kendall Jenner:

Kendall Jenner avslører angstproblemer

- Først nå har jeg lært meg å leve med det.

SLITER MED ANGST: Kendall Jenner er visst ikke den eneste i Kardashian-Jenner klanen med mentalelidelser. Foto: NTB Scanpix
SLITER MED ANGST: Kendall Jenner er visst ikke den eneste i Kardashian-Jenner klanen med mentalelidelser. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det siste året har den kjente supermodellen og realitystjerna, Kendall Jenner (21), hatt store angstproblemer. Det innrømmer hun på sin offisielle nettside.

«Keeping up with the Kardashians» -stjerna beskriver angsten som et stort hinder i sitt liv, og at det har vært vanskelig å forholde seg til problemet det siste året.

Jenner hinter også om at overfallet på sin berømte søster Kim Kardashian (36) forverret problemene.

Flere bevæpnede menn tok seg inn i Kardashians luksusleilighet i Paris i 2016 og ranet henne for smykker verdt nærmere 90 millioner kroner.

Får hjelp med angstenFørst nå hevder supermodellen at hun har lært seg å mestre angsten.

«Angst har vært et stort hinder for meg, og det har vært vanskelig å forholde seg til det siste året (bekymringer for egen sikkerhet har ikke akkurat hjulpet), men jeg tror jeg endelig lærer å takle angstproblemene mine».

Jenner avslører at hun blant annet fikk angstanfall under en flytur, hvor hjertet begynte å banke «en million kilometer i timen».

«En gang fikk jeg et angstanfall på et fly hvor jeg bare måtte la angsten ta meg. Jeg følte hjertet mitt slo en million kilometer i timen, og jeg ble nummen i kroppen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer