Kendall Jenner debuterte som Victoria's Secret-modell

Hurra!

(Dagbladet): 20-åringen er ikke bare en av verdens største tv-stjerner etter mange år med Kardashian-show. Hun er også en velbrukt internasjonal modell - og nå kan hun føye Victoria's Secret til listen av oppdragsgivere.

Det skjedde med begge foreldrene - Caitlyn og Kris Jenner - som stolte tilskuere i salen i New York, og sammen med bestevenninna Gigi Hadid som også var lettkledd modell på catwalken.

Når resten av den berømte familien uteble, var det ikke av manglende interesse. 20-åringen var nemlig så nervøs at hun ikke ønsket andre enn foreldrene tilstede.

- Jeg ville ikke ha alt det presset på meg. Alle spurte om de kunne komme, og jeg bare, kanskje en annen gang. For akkurat nå er jeg så nervøs at jeg nesten tisser på meg, fortalte hun E! Online.

STOLTE FORELDRE: Caitlyn Jenner og Kris Jenner var de eneste familiemedlemmene som fikk være tilstede. Foto: NTB Scanpix
STOLTE FORELDRE: Caitlyn Jenner og Kris Jenner var de eneste familiemedlemmene som fikk være tilstede. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var imidlertid ikke det å vise seg fram i undertøy som var problemet.

- Det høres vel rart ut, men jeg er mer nervøs for å snuble eller skli på catwalken, sa hun.

De flere millioner følgerne hennes på Instagram og Twitter ble selvfølgelig servert behind the scenes-bilder hele kvelden.

Og nå venter alle på at lillesøster Kylie skal følge etter.

Jenner-søstrene har stilt opp i flere kampanjer sammen, blant annet for motehuset Balmain. Jentene har også en egen kleslinje sammen for retail-kjeden TopShop, som har det passende navnet «Kendall + Kylie».