Victoria's Secret fashion show:

Kendall Jenner hylles av søstrene etter å ha fått englestatus

21-åringen gikk for Victoria's Secret i Paris.

ENGLESTATUS: Realitykjendis og modell Kendall Jenner på scenen under Victoria's Secrets undertøysvisning i Paris i går. Foto: REUTERS/Charles Platiau 
ENGLESTATUS: Realitykjendis og modell Kendall Jenner på scenen under Victoria's Secrets undertøysvisning i Paris i går. Foto: REUTERS/Charles Platiau  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Realitystjerna Kendall Jenner (21) er de siste åra blitt minst like kjent som modell som halvlillesøstera til Kardashian-søstrene.

De siste åra har hun gått modell for mange av de mest prestisjetunge designerne og største motehusene. Hun har også preget forsidene på de mest glansede magasinforsidene.

Men det er lite som kan måle seg med opplevelsen Kendall Jenner fikk i natt.

Fikk englestatus

I fjor gikk hun i sitt første Victoria's Secret-show noensinne. I natt gjorde hun sin debut som Victoria's Secret-engel på undertøysgigantens verdenskjente moteshow i Paris. Englene har bedre vilkår som modeller for merket, og er en enda mer prestisjetung tittel enn Victoria's Secret-modell.

Klikk på et av bildene i bildeserien for å bla deg videre!

ÅRETS HØYDEPUNKT: Modeller som Kendall Jenner, Gigi Hadid, Irina Shayk og Adriana Lima gikk alle for Victoria’s Secret i Paris.

Det får du ikke se på TV før 5. desember, men i natt kom det en rekke bilder av Kendall Jenner og de andre modellene på catwalken.

21-åringen virket ikke preget av anledningen da hun inntok catwalken. Først gikk hun i prangende rødt undertøy akkompagnert av røde lårhøye støvletter og store fargerike vinger. Modellen stilte også i svart og hvitt undertøy med et par svarte vinger.

- Jeg er veldig spent. Dette er andre gang, men det er litt forskjellig fra første gang. Jeg føler jeg vet hva jeg driver med nå, men jeg er fortsatt veldig spent. Dette har vært en stor drøm for meg hele livet, sier hun til ET like før moteshowet.

Selskap av bestevenninne

Hun hadde i natt også selskap av bestevenninna Gigi Hadid (21) og hennes lillesøster Bella Hadid (20) på scenen i Paris.

Kort tid etter å ha fullført modelloppdraget, la Jenner ut et bilde på Instagram fra restauranten Ferdi, der hun åpenbart skulle spise hamburger.

Kendall Jenner fikk også skryt fra familien etter opptrednen.

burger please

Et bilde publisert av Kendall (@kendalljenner)

- Noen fikk sine første par vinger. Gratulerer Kenny! skriver halvsøster Khloe Kardashian (32) på Instagram til en video av lillesøstera på catwalken i Paris.

Også eldstesøstera Kourtney kom med en hyllest til Kendall:

- Min engel, skriver hun på Instagram.

Også mora, Kris Jenner, har lagt ut flere Instagram-meldinger i løpet av onsdag kveld og natt til torsdag der hun åpenbart er stolt over dattera, som fikk engledebuten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer