Victoria's Secret fashion show:

Kendall Jenner hylles av søstrene etter å ha fått englestatus

21-åringen gikk for Victoria's Secret i Paris.

ENGLESTATUS: Realitykjendis og modell Kendall Jenner på scenen under Victoria's Secrets undertøysvisning i Paris i går. Foto: REUTERS/Charles Platiau 
ENGLESTATUS: Realitykjendis og modell Kendall Jenner på scenen under Victoria's Secrets undertøysvisning i Paris i går. Foto: REUTERS/Charles Platiau  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Realitystjerna Kendall Jenner (21) er de siste åra blitt minst like kjent som modell som halvlillesøstera til Kardashian-søstrene.

De siste åra har hun gått modell for mange av de mest prestisjetunge designerne og største motehusene. Hun har også preget forsidene på de mest glansede magasinforsidene.

Men det er lite som kan måle seg med opplevelsen Kendall Jenner fikk i natt.

Fikk englestatus

I fjor gikk hun i sitt første Victoria's Secret-show noensinne. I natt gjorde hun sin debut som Victoria's Secret-engel på undertøysgigantens verdenskjente moteshow i Paris. Englene har bedre vilkår som modeller for merket, og er en enda mer prestisjetung tittel enn Victoria's Secret-modell.

Klikk på et av bildene i bildeserien for å bla deg videre!

Det får du ikke se på TV før 5. desember, men i natt kom det en rekke bilder av Kendall Jenner og de andre modellene på catwalken.

21-åringen virket ikke preget av anledningen da hun inntok catwalken. Først gikk hun i prangende rødt undertøy akkompagnert av røde lårhøye støvletter og store fargerike vinger. Modellen stilte også i svart og hvitt undertøy med et par svarte vinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.