Kennedy-barnebarn forsvunnet

Familien bekrefter selv nyheten, og ber om at Maeve og sønnen inkluderes i folks bønner.

SAVNET: Maece Kennedy Townsend McKean (40) og sønnen hennes Gideon (8) er savnet i Baltimore. Foto: Georgetown University Health Initiative
SAVNET: Maece Kennedy Townsend McKean (40) og sønnen hennes Gideon (8) er savnet i Baltimore. Foto: Georgetown University Health Initiative Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I Baltimore ble det fredag satt i gang et søk etter to savnede båter. I båtene var medlemmer av Kennedy-familien - Maeve Kennedy Townsend McKean (40) og hennes sønn Gideon (8).

Maeve er Robert F. Kennedys barnebarn.

- På dette tidspunktet ber vår familie om privatliv og at alle holder Maeve og Gideon i sine bønner, sier familien gjennom sin representant til CBS Baltimore.

McKean leder det globale helseinitiativet ved Georgetown-universitetet. Hun er gift og har til sammen tre barn med ektemannen. Hun og Gideoen skal ha blitt meldt savnet rett før fem på ettermiddagen, lokalt tid, torsdag.

CBS skriver at de ifølge myndighetene skal ha padlet ut for å hente en ball, men at de ikke klarte å padle tilbake til kysten.

Vitner skal ha beskrevet to personer som slet med komme tilbake til kysten med en kano, og de ble ikke sett siden. Rundt to timer etter at de ble meldt savnet dukket en veltet kano opp, som matchet beskrivelsen til den moren og sønnen var i.

Det skal ha vært vindfullt, men sol, da de forsvant.

- På vegne av folket i Maryland uttrykker jeg vår ektefølte sympatier og bønner gjennom denne vanskelige tida, sa guvernør Larry Hogan under en pressekonferanse fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer