Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kennedy-barnebarn forsvunnet

Familien bekrefter selv nyheten, og ber om at Maeve og sønnen inkluderes i folks bønner.

SAVNET: Maece Kennedy Townsend McKean (40) og sønnen hennes Gideon (8) er savnet i Baltimore. Foto: Georgetown University Health Initiative
SAVNET: Maece Kennedy Townsend McKean (40) og sønnen hennes Gideon (8) er savnet i Baltimore. Foto: Georgetown University Health Initiative Vis mer

I Baltimore ble det fredag satt i gang et søk etter to savnede båter. I båtene var medlemmer av Kennedy-familien - Maeve Kennedy Townsend McKean (40) og hennes sønn Gideon (8).

Maeve er Robert F. Kennedys barnebarn.

- På dette tidspunktet ber vår familie om privatliv og at alle holder Maeve og Gideon i sine bønner, sier familien gjennom sin representant til CBS Baltimore.

McKean leder det globale helseinitiativet ved Georgetown-universitetet. Hun er gift og har til sammen tre barn med ektemannen. Hun og Gideoen skal ha blitt meldt savnet rett før fem på ettermiddagen, lokalt tid, torsdag.

CBS skriver at de ifølge myndighetene skal ha padlet ut for å hente en ball, men at de ikke klarte å padle tilbake til kysten.

FORSVANT HER: Maeve og sønnen Gideon forsvant fra Chesapeake Bay torsdag. Foto: NTB scanpix
FORSVANT HER: Maeve og sønnen Gideon forsvant fra Chesapeake Bay torsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vitner skal ha beskrevet to personer som slet med komme tilbake til kysten med en kano, og de ble ikke sett siden. Rundt to timer etter at de ble meldt savnet dukket en veltet kano opp, som matchet beskrivelsen til den moren og sønnen var i.

Det skal ha vært vindfullt, men sol, da de forsvant.

- På vegne av folket i Maryland uttrykker jeg vår ektefølte sympatier og bønner gjennom denne vanskelige tida, sa guvernør Larry Hogan under en pressekonferanse fredag.

Søket fortsetter med helikopter og kystvakta, både til vanns og til lands.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!