Kevin Spacey:

Kevin Spacey erklærer at han er homofil etter anklager om seksuell trakassering

Sier unnskyld til «Star Trek: Discovery»-stjerna Anthony Rapp.

BEKLAGER: Skuespiller Kevin Spacey erklærer offentlig at han er homofil, etter anklager om seksuell trakassering. Foto: NTB Scanpix
BEKLAGER: Skuespiller Kevin Spacey erklærer offentlig at han er homofil, etter anklager om seksuell trakassering. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «House of Cards»-skuespiller Kevin Spacey (58) har kommet med en offentlig beklagelse til «Star Trek: Discovery»-stjerna Anthony Rapp (46), etter at sistnevnte gjorde et intervju med Buzzfeed News søndag.

I intervjuet hevdet Rapp at Spacey skal ha forsøkt å forføre ham, da han var bare 14 år gammel.

Kort tid etter at anklagene ble lagt fram, publiserte Spacey en lengre beklagelse på sosiale medier, hvor skuespilleren samtidig forteller at han er homofil.

- Jeg har en stor respekt og beundring for Anthony Rapp som skuespiller. Jeg er skrekkslagen etter å ha hørt hans historie. Jeg kan ærlig talt ikke huske dette møtet, da det må ha skjedd for over 30 år siden. Dersom jeg har oppført meg slik han beskriver det, skylder jeg ham min dypeste beklagelse, for det som vil ha vært særlig upassende oppførsel i fylla. Jeg er lei meg for de følelsene han har måttet bære på i alle disse årene.

Samtidig benytter Spacey - som er kjent for å være en svært privat mann - anledningen til å komme med en bekreftelse på de mangeårige ryktene som har versert rundt hans seksualitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer