Khloé Kardashian fikk barn:

Khloé Kardashian er blitt mamma

Fødte en liten datter.

BLE MAMMA: Realitystjerna Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix
BLE MAMMA: Realitystjerna Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Khloé Kardashian (33) er blitt mamma for første gang. Det bekrefter flere utenlandske medier, deriblant CNN og kanalen E! som produserer TV-serien «Keeping up with the Kardashians» - som omhandler Kardashian-familien.

Realitystjerna fødte en datter 12. april på et sykehus like utenfor Cleveland der hun og kjæresten, basketballspiller Tristan Thompson (27), bor.

Ifølge CNN og E! skal Thompson ha vært til stede under fødselen sammen med Khloé Kardashians mor, Kris Jenner (62), og hennes søstre Kim (37) og Kourtney Kardashian (38) .

Khloé Kardashian har foreløpig ikke kommentert fødselen selv, men hennes mor har publisert en video der Khloés halvsøster, Kendall Jenner (22), ønsker den lille jenta velkommen til familien.

- Velsignet!!! Når tre av søsknene dine får barn i løpet av et år. Gratulerer til Khloé som har brakt enda en jente til Kardashian-Jenner klanen, skriver mora til innlegget.

Den gledelige babynyheten kommer rett etter påstander om at basketballspilleren skal ha vært utro mot realitystjerna. Spekulasjonene har spredt seg som seg ild i tørt gress den siste uka, etter at Daily Mail publiserte et Snapchat-klipp av Thompson der han har er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer