Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Khloé Kardashian er blitt mamma

Fødte en liten datter.

BLE MAMMA: Realitystjerna Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix
BLE MAMMA: Realitystjerna Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Khloé Kardashian (33) er blitt mamma for første gang. Det bekrefter flere utenlandske medier, deriblant CNN og kanalen E! som produserer TV-serien «Keeping up with the Kardashians» - som omhandler Kardashian-familien.

Realitystjerna fødte en datter 12. april på et sykehus like utenfor Cleveland der hun og kjæresten, basketballspiller Tristan Thompson (27), bor.

Ifølge CNN og E! skal Thompson ha vært til stede under fødselen sammen med Khloé Kardashians mor, Kris Jenner (62), og hennes søstre Kim (37) og Kourtney Kardashian (38) .

Khloé Kardashian har foreløpig ikke kommentert fødselen selv, men hennes mor har publisert en video der Khloés halvsøster, Kendall Jenner (22), ønsker den lille jenta velkommen til familien.

- Velsignet!!! Når tre av søsknene dine får barn i løpet av et år. Gratulerer til Khloé som har brakt enda en jente til Kardashian-Jenner klanen, skriver mora til innlegget.

Den gledelige babynyheten kommer rett etter påstander om at basketballspilleren skal ha vært utro mot realitystjerna. Spekulasjonene har spredt seg som seg ild i tørt gress den siste uka, etter at Daily Mail publiserte et Snapchat-klipp av Thompson der han har er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

Hollywood gleder seg på Khloes vegne. Video: Kjersti Flaa Vis mer

Første barn

Det var like før jul i fjor, etter flere måneder med spekulasjoner, at Kardashian bekreftet at hun ventet sitt første barn sammen med kjæresten Tristan Thompson (26).

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skrev hun på Instagram, sammen med et bilde av sin voksende mage.

I en lang tekst fortalte 33-åringen at hun valgte å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten med de nærmeste.

Og etter at hun slapp nyheten, tok det ikke lang tid før det strømmet inn gratulasjoner fra store stjerner, som supermodell Bella Hadid (21), artist Cheryl Cole (34) og skuespiller Millie Bobby Brown (14).

- Jeg var så nervøs før jeg publiserte innlegget, men wow. Jeg er overveldet av responsen jeg har fått. Tusen takk, jeg elsker dere, skrev hun på Twitter.

- Kvalm og ekkel

Den berømte reality-familien er kjent for å by på seg selv og deler ofte detaljer fra privatlivet sitt med fansen.

Etter at Kardashian avslørte graviditeten i desember, har hun delt detaljer om både termin, svangerskapsplager og navneplaner.

- Dette er ikke morsomt. Jeg er kvalm hver kveld. Jeg føler meg ekkel. Jeg klarer nesten ikke å gå, sa Khloé om graviditeten i en episode av «Keeping Up With The Kardashians», som ble vist i februar.

Da 33-åringen gjestet talkshowstjerna Ellen DeGeneres (60) i starten av januar, fikk hun også spørsmål om babynavn.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

«Keeping Up with the Kardashians»-stjerna fortalte at hun foreløpig ikke hadde noen navn klare, men at hun ønsker at forbokstaven i navnet skal være enten «K» eller «T», altså lik babyfarens eller hennes egen forbokstav.

Kardashian-familien er kjent for å dele av seg selv, og i starten av mars røpet Khloé Kardashian babyens kjønn, i sesongavslutningen av «Keeping Up with the Kardashians».

Det var hennes yngste halvsøster, Kylie Jenner (20), som fikk vite kjønnet og som videre fortalte det til sin gravide søster.

Etterpå tok det ikke lang tid før 33-åringen avslørte på Twitter at hun er i ekstase over å skulle bli mor til en liten jente.

- Gud gir oss det vi trenger. Hans timing er aldri feil. Hormonene mine løper løpsk for denne nyheten, skrev hun.

Den nyfødte jenta er parets første barn sammen. Fra før har Thompson sønnen Prince Oliver (1).

Populær babyboom

Og den lille babyen er langt ifra det eneste ferske medlemmet i den berømte Kardashian/Jenner-familien.

Allerede i september i fjor begynte ryktene å svirre om at både Kim Kardashian West (37), Khloé Kardashian og Kylie Jenner (20) ventet barn.

I slutten av september bekreftet Kim at hun skulle bli mamma for tredje gang. Hun og ektemannen Kanye West (40), som har barna North (4) og Saint (2) fra før, benyttet seg av surrogati fordi det var farlig for 37-åringen å bære fram barnet selv.

I midten av januar bekreftet paret at de hadde blitt foreldre til en liten jente, som fikk navnet Chicago.

- Kanye og jeg er glade for å kunne annonsere at vi har fått en frisk, vakker jente, skrev hun på sin egen nettside.

Avslørte fødsel

Bare noen uker seinere, i starten av februar, fikk fansen også endelig svar på ryktene om at lillesøster Kylie Jenner var gravid, da hun annonserte at hun var blitt mamma.

Det gjorde hun i et innlegg på Instagram, i tillegg til at hun delte en nesten tolv minutter lang video på YouTube med tittelen «To our daughter», der hun blant annet viste klipp fra fødselen og bilder av den voksende babymagen.

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten».

Jenner var også raskt ute med å røpe at den lille jenta hadde fått navnet Stormi.

TRANSFORMASJON: Khloé Kardashian hjelper andre å «ta hevn» over ekser og mobbere gjennom å forbedre livsstil og selvbilde. Video: Studio In The Sky Productions. Vis mer

Turbulent kjærlighetsliv

Khloé Kardashian har lenge vært klar på at hun ønsker seg barn. Kort tid etter at hun og Thompson begynte å date avslørte hun at hun hadde ønsker om å stifte familie med basketballspilleren.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

De siste åra har imidlertid «Keeping Up with the Kardashians»-stjerna hatt et turbulent kjærlighetsliv.

BERØMT FAMILIE: Khloé Kardashian sammen med tre av sine søstre Kourtney, Kim og Kylie og mora Kris. Foto: NTB scanpix
BERØMT FAMILIE: Khloé Kardashian sammen med tre av sine søstre Kourtney, Kim og Kylie og mora Kris. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tidligere var hun gift med NBA-proffen Lamar Odom (37). Etter fire år som ektepar søkte hun imidlertid om skilsmisse i desember 2013. Grunnen til bruddet skal ha vært at Odom slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro.

Også da hun var sammen med Odom, ga hun uttrykk for at hun ville ha barn. Men i fjor innrømte hun babyløgnen, og avslørte at hun hadde lurt alle, inkludert eksmannen, trill rundt.

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, innrømmer 32-åringen i et videoklipp, gjengitt av E!.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!