Lamar Odom:

Khloé Kardashian løy til eksmannen om at hun prøvde å bli gravid. Nå svarer han på avsløringen: - Det såret meg

Tar bladet fra munnen i åpenhjertig tv-intervju.

IKKE FORNØYD: Lamar Odom letter på sløret om eksen Khloé Kardashians avsløring om at hun løy om at hun ville bli gravid med ham. Foto: Jamie McCarthy/ Getty Images /AFP / NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Lamar Odom letter på sløret om eksen Khloé Kardashians avsløring om at hun løy om at hun ville bli gravid med ham. Foto: Jamie McCarthy/ Getty Images /AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): For noen uker siden vekket reality-stjerna Khloé Kardashian (33) oppmerksomhet, da hun avslørte at hun løy om at hun prøvde å bli gravid med eksmannen Lamar Odom (37).

Avsløringen kom i en episode av reality-serien «Keeping Up With The Kardashians». Der innrømmet stjerna at hun lurte både «hele» verden og sin daværende ektemann:

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, røpet 33-åringen i et videoklipp gjengitt av E!

- Kunne sagt det til meg

Denne uken gjestet Lamar Odom talkshowet til Wendy Williams, og der kom den pensjonerte basketballstjerna blant annet inn på ekskonas babyløgn.

I intervjuet med Williams blir det tydelig at Odom faktisk ikke visste hva Kardashian drev med:

- Det såret meg litt, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg var sannsynligvis ikke på rett sted i livet for å bli far, så hun hadde nok rett i det hun sa. Men jeg skulle ønske hun kunne sagt det til meg, i stedet for å gjøre det på tv, selv om hun sannsynligvis hadde rett, sier Odom, ifølge TooFab.

Etter at Kardashian og Odom møttes, forlovet seg og giftet seg i en fei, fikk duoen sitt eget reality-program.

I tv-serien «Khloé and Lamar» kunne seerne tilsynelatende følge parets kamp om å bli gravide sammen, og Khloé Kardashian uttrykte bekymring over at hun ikke kunne bli gravid, ifølge Contactmusic.

LYKKELIGE TIDER: Khloé Kardashian og Lamar Odom avbildet sammen i september 2009, kort tid etter at de møttes og få uker før de giftet seg. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LYKKELIGE TIDER: Khloé Kardashian og Lamar Odom avbildet sammen i september 2009, kort tid etter at de møttes og få uker før de giftet seg. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Var på et mørkt sted

Nå har det altså blitt avslørt at hun egentlig stilte seg tvilende til å stifte familie med Odom, på grunn av hans rusproblemer og utroskap.

På sitt eget tv-show, «Kocktails With Khloé», har stjernen imidlertid uttalt at hun på et tidspunkt trodde en baby kunne redde forholdet.

- Det var alt jeg ønsket meg på et tidspunkt, og jeg håpet det kanskje kunne fikse forholdet til Lamar. Jeg er glad for at det ikke skjedde nå, for jeg var ung. Jeg var 27 år og trodde at en baby ville løse situasjonen, fortalte hun på tv-showet sitt våren 2016, ifølge UsWeekly.

Tidligere i år åpnet Odom seg dessuten om sine personlige problemer i et stort intervju med UsWeekly.

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa. Jeg var trassig og levde for dop, fortalte han.

I samme intervju snakket han også om at han var utro mot Kardashian mens de var sammen. Hun visste om utroskapen, men valgte lenge å holde tett om ektemannens sidesprang.

Er ferdig med Khloé

Khloé Kardashian og Lamar Odom giftet seg i 2009, men i 2013 brøt reality-stjerna med ektemannen. De to rakk imidlertid ikke å bli formelt skilt før Odom havnet i koma etter et besøk på et bordell i Nevada høsten 2015.

Mens eksen svevde mellom liv og død, valgte Kardashian å trekke tilbake skilsmissebegjæringen. Duoen ble imidlertid aldri gjenforent, og før jul i 2016 gikk skilsmissen igjennom.

Khloé Kardashian er i disse dager i et forhold med basketballspilleren Tristan Thompson (26), og 33-åringen har uttalt at hun ønsker å gifte seg og få barn med ham, ifølge E! News.

I det ferske tv-intervjuet med Wendy Williams, sier Lamar Odom dessuten at han er ferdig med sin berømte ekskone.

På spørsmål fra Williams om hva han ville gjort hvis Kardashian kom inn i livet hans igjen nå, svarer Odom kontant:

- Nei. Jeg sier det uten å ville fornærme henne, men det hadde vært best for oss begge. Å holde avstand.

37-åringen bedyrer videre at han ikke har noen problemer med at ekskona har datet flere menn etter ham, og han har intet vondt å si om hennes nyeste forhold.

- De virker lykkelige sammen. Bra for dem, sier Lamar Odom i tv-intervjuet.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer