Lamar Odom:

Khloé Kardashian løy til eksmannen om at hun prøvde å bli gravid. Nå svarer han på avsløringen: - Det såret meg

Tar bladet fra munnen i åpenhjertig tv-intervju.

IKKE FORNØYD: Lamar Odom letter på sløret om eksen Khloé Kardashians avsløring om at hun løy om at hun ville bli gravid med ham. Foto: Jamie McCarthy/ Getty Images /AFP / NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Lamar Odom letter på sløret om eksen Khloé Kardashians avsløring om at hun løy om at hun ville bli gravid med ham. Foto: Jamie McCarthy/ Getty Images /AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): For noen uker siden vekket reality-stjerna Khloé Kardashian (33) oppmerksomhet, da hun avslørte at hun løy om at hun prøvde å bli gravid med eksmannen Lamar Odom (37).

Avsløringen kom i en episode av reality-serien «Keeping Up With The Kardashians». Der innrømmet stjerna at hun lurte både «hele» verden og sin daværende ektemann:

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, røpet 33-åringen i et videoklipp gjengitt av E!

- Kunne sagt det til meg

Denne uken gjestet Lamar Odom talkshowet til Wendy Williams, og der kom den pensjonerte basketballstjerna blant annet inn på ekskonas babyløgn.

I intervjuet med Williams blir det tydelig at Odom faktisk ikke visste hva Kardashian drev med:

- Det såret meg litt, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg var sannsynligvis ikke på rett sted i livet for å bli far, så hun hadde nok rett i det hun sa. Men jeg skulle ønske hun kunne sagt det til meg, i stedet for å gjøre det på tv, selv om hun sannsynligvis hadde rett, sier Odom, ifølge TooFab.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer