Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Khloé Kardashian røpet babynavnet

- Mamma og pappa elsker deg, True.

BRYTER TAUSHETEN: Khloé Kardashian (33) forteller på Instagram at datteren har fått navnet True Thompson. Foto: NTB Scanpix
BRYTER TAUSHETEN: Khloé Kardashian (33) forteller på Instagram at datteren har fått navnet True Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fire dager etter at realitystjerna Khloé Kardashian ble mamma for første gang, kunngjør 33-åringen datterens navn på Instagram.

I sitt første innlegg på sosiale medier etter fødselen skriver Kardashian følgende:

«Vår lille jente, True Thompson, har fullstendig kapret hjertene våre, og vi er overveldet av kjærlighet. Det er en velsignelse å ønske denne engelen velkommen til vår familie. Mamma og pappa elsker deg, True».

Babynyhet med bismak

Til teksten har Kardashian lagt ved et bilde av rosa ballonger og roser, tilsynelatende tatt i 33-åringens hjem.

Kardashian avstår altså fra å kommentere det som muligens er den store elefanten i rommet - den siste ukas beskyldninger mot kjæresten og barnets far, Tristan Thompson (27).

Påstander om at Thompson skal ha vært utro mot sin høygravide kjæreste traff internett med et brak dagen før fødselen, men foreløpig har ingen i Kardashian/Jenner-klanen snakket om den voldsomme ryktestormen.

Spekulasjonene fikk bein å gå på etter at den britiske tabloidavisa Daily Mail publiserte et Snapchat-klipp av Thompson fra et utested i New York forrige uke, angivelig fra helga i forveien, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

Filmet av nordmann

Det var norske Vendela (21) som filmet seansen og solgte klippene til Daily Mail, da hun tilfeldigvis befant seg på samme utested som Thompson.

- Jeg var ute med noen venner på lørdag i sjutiden på PHD-lounge i New York. På bordet ved siden av oss satt Tristan Thompson sammen med noen kompiser og noen andre jenter, fortalte Hansen til Dagbladet fredag.

I løpet av kvelden observerer Hansen at Thompson og en av jentene som satt ved bordet hans, begynte å holde rundt hverandre.

- Og så startet de å kline. Vi ble helt overrasket over at han gjorde det så åpenlyst, og jeg begynte å filme, forklarte 21-åringen.

Hansen, som er en stor Kardashian-fan, synes ikke oppførselen til Thompson var greit. Dette var grunnen til at hun i utgangspunktet startet å filme.

- Jeg synes det ikke var greit gjort mot Khloé . Jeg hadde i utgangspunktet planer om å sende videoen direkte til Khloé på Instagram, men jeg var redd for at hun ikke ville se det, forteller Hansen.

Deretter forhørte hun seg med en venninne, og fikk tips om hva hun skulle gjøre.

- Venninnen min tipset meg om å sende videoen til Daily Mail, slik at vi var sikre på at den ble sett.

Hansen vil ikke røpe hva hun fikk betalt for å selge klippene som seinere har gått verden rundt.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!