Khloé Kardashian røpet babynavnet

- Mamma og pappa elsker deg, True.

BRYTER TAUSHETEN: Khloé Kardashian (33) forteller på Instagram at datteren har fått navnet True Thompson. Foto: NTB Scanpix
BRYTER TAUSHETEN: Khloé Kardashian (33) forteller på Instagram at datteren har fått navnet True Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fire dager etter at realitystjerna Khloé Kardashian ble mamma for første gang, kunngjør 33-åringen datterens navn på Instagram.

I sitt første innlegg på sosiale medier etter fødselen skriver Kardashian følgende:

«Vår lille jente, True Thompson, har fullstendig kapret hjertene våre, og vi er overveldet av kjærlighet. Det er en velsignelse å ønske denne engelen velkommen til vår familie. Mamma og pappa elsker deg, True».

Babynyhet med bismak

Til teksten har Kardashian lagt ved et bilde av rosa ballonger og roser, tilsynelatende tatt i 33-åringens hjem.

Kardashian avstår altså fra å kommentere det som muligens er den store elefanten i rommet - den siste ukas beskyldninger mot kjæresten og barnets far, Tristan Thompson (27).

Påstander om at Thompson skal ha vært utro mot sin høygravide kjæreste traff internett med et brak dagen før fødselen, men foreløpig har ingen i Kardashian/Jenner-klanen snakket om den voldsomme ryktestormen.

Spekulasjonene fikk bein å gå på etter at den britiske tabloidavisa Daily Mail publiserte et Snapchat-klipp av Thompson fra et utested i New York forrige uke, angivelig fra helga i forveien, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer