Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Khloe Kardashian (33) venter barn

Hun forteller at hun var nervøs før hun annonserte graviditeten.

GRAVID: Siden september har det versert rykter om at Khloe Kardashian skal ha barn med kjæresten Tristan Thompson. Nå bekrefter hun graviditeten selv. Foto: Evan Agostini / NTB Scanpix
GRAVID: Siden september har det versert rykter om at Khloe Kardashian skal ha barn med kjæresten Tristan Thompson. Nå bekrefter hun graviditeten selv. Foto: Evan Agostini / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Allerede i september begynte ryktene å svirre om at Khloe Kardashian (33) var gravid med kjæresten Tristan Thompson (26), men verken paret eller deres familier kommenterte påstandene.

Nå bekrefter imidlertid paret selv den gledelige nyheten.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skriver Khloe Kardashian på sin Instagram.

I en lang tekst forteller den vordende mora at hun har valgt å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten med de nærmeste.

Kardashian innrømmer at hun var nervøs før hun endelig bekreftet at hun er gravid, men heldigvis haglet det inn med gratulasjoner og fine ord.

- Jeg var så nervøs før jeg publiserte innlegget, men wow. Jeg er overveldet av responsen jeg har fått. Tusen takk, jeg elsker dere, skriver hun på Twitter.

Dette blir parets første barn sammen. Fra før av har Thompson sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold.

Thomas Numme og Harald Rønneberg avslører hvem de ønsker å ha på besøk i Senkveld-sofaen. Vis mer

- Jeg har aldri vært så forelsket

Kardashian og Thompson begynte å date for ett år siden, og allerede i april avslørte Kardashian at hun hadde ønsker om å stifte familie med basketballstjerna.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

De siste åra har «Keeping Up with the Kardashians»-stjerna hatt et turbulent kjærlighetsliv.

BLIR FORELDRE: Khloe Kardashian og Tristan Thompson kunne endelige dele nyheten om at de venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Khloe Kardashian og Tristan Thompson kunne endelige dele nyheten om at de venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere var hun gift med NBA-proffen Lamar Odom (37).

Etter fire års ekteskap søkte hun imidlertid om skilsmisse i desember i 2013. Grunnen til bruddet skal ha vært at Odom slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernas rygg.

Også da hun var sammen med Odom snakket Kardashian om å få barn, men i virkeligheten var realitystjernas mammaplaner en eneste stor løgn.

Venter barn samtidig

Det er ikke sjeldent at Kardashian-familien skaper overskrifter i internasjonale medier, og de siste månedene har ryktene om at tre av søstrene, Kim, venter barn samtidig skapt furore.

I september verserte rykter om at Kylie Jenner (20) skal være gravid med sitt første barn. Jenner har imidlertid ikke uttalt seg om dette.

Omtrent samtidig ble det også bekreftet at deres søster Kim Kardashian (37) ventet barn via surrogat.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!