Zac Efron:

«Kidnapper» bestefaren

Zac Efron og broren gikk søndag sammen for å «kidnappe» bestefaren.

KIDNAPPET: Zac Efron og broren Dylan bestemmer seg for å "kidnappe" bestefaren deres slik at de kan få sett EM-finalen sammen. / Instagram: zacefron Vis mer
Publisert

Denne våren var det nok flere som satte kaffen i halsen da de oppdaget en videosnutt av Hollywood-kjekkasen Zac Efron (33). «High School Musical»-stjernas ansikt var - ifølge flere - ikke til å kjenne igjen.

Fansen flokket seg i ulike kommentarfelt og sosiale medier-plattformer, der spesielt stjernas kjeve og lepper fikk mye oppmerksomhet.

I etterkant gikk imidlertid den australske radioverten og Efrons gode venn, Kyle Sandilands (50), ut og avkreftet ryktene.

- Selvfølgelig har han ikke operert noe. Jeg ville ha visst om han hadde utført plastisk kirurgi, sa Sandilands i frokostprogrammet «The Kyle and Jackie O Show, ifølge E! News.

Nå er det derimot noe helt annet som har gjort at stjerna har fått folks oppmerksomhet igjen.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

- Vi kommer, bestefar!

I en video Efron har delt på Instagram ser man at han og broren, Dylan, sniker seg inn på et sykehjem for å hente ut bestefaren sin.

US Weekly og People er blant mediene som omtaler videoen.

Videoen, som for øvrig har actionfylt spenningsmusikk i bakgrunnen for ekstra dramatikk, følger Efron på sin ferd gjennom sykehjemmet.

- La oss få bestefar ut herfra! sier 33-åringen innledningsvis.

«High School Musica»-skuespilleren gjorde sitt beste for å forbli usett mens han krøp lavt i gangene og stjal et adgangskort fra en ansatt for å få tilgang til bestefarens rom.

Der ventet bestefaren, som var klar til å dra.

Videosnutten har Efron delt mandag kveld, men det er tydelig at «innspillingen» foregikk kvelden i forveien. Det framkommer når man innser planen bak «kidnappingen» - nemlig EM-finalen.

OPERERT: Finn Schjøll har operert og sender denne hilsen fra sykehussenga. Vis mer

«The Greatest Showman»-stjerna trillet bestefaren gjennom sykehjemskorridorene og forbi andre beboere, før de dro hjem for å se en fotballkamp sammen.

Under videosnutten på Instagram har Dylan kommentert følgende:

«Ville bare se EM med gutta».

Alvorlig syk

Det er imidlertid ikke første gang Efron skaper overskrifter. Helt på tampen av 2019 skrev avisa The Daily Telegraph at stjerna var hasteinnlagt på sykehus etter å ha blitt alvorlig syk.

Hasteinnleggelsen skal ha funnet sted like før jul, men det var først dagen før nyttårsaften Efron selv bekreftet at han ble syk.

TAR ALT: Den kreftsyke influenseren bestemte seg denne uka for å fjerne alt håret. - Jeg trodde det skulle være vanskelig, skriver hun på Instagram. Video: Instagram / @elin.kjos Vis mer

«Jeg er veldig takknemlig overfor alle som har tatt kontakt. Jeg ble faktisk syk på Papua Ny-Guinea, men jeg slo tilbake raskt og avsluttet mitt tre ukers opphold der», skrev han på Instagram, og la til:

«Nå er jeg hjemme med familie og venner i forbindelse med høytida. Takk for all kjærlighet og omtanke. Vi ses i 2020!»

Efron befant seg på Papua Ny-Guinea i forbindelse med innspillingen av TV-serien «Killing Zac Efron». Avisa skrev at skuespilleren skal ha pådratt seg tyfoidfeber, eller en liknende infeksjon. Folkehelseinstituttet beskriver tyfoidfeber som en «alvorlig bakteriell sykdom».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer