Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kikki Danielsson:

Kikki Danielsson involvert i tredje trafikkulykke på kort tid

«Påkjørt igjen», skriver «MGP»-stjerna på Twitter.

ULYKKESFUGL: Kikki Danielsen (63) har havnet i sitt tredje trafikkuhell på kort tid. Her opptrer hun sammen Elisbeth «Bettan» Andreassen og Lotta Engberg under den norske «MGP»-finalen i 2003. Foto: Eivor Eriksen / Dagbladet 
ULYKKESFUGL: Kikki Danielsen (63) har havnet i sitt tredje trafikkuhell på kort tid. Her opptrer hun sammen Elisbeth «Bettan» Andreassen og Lotta Engberg under den norske «MGP»-finalen i 2003. Foto: Eivor Eriksen / Dagbladet  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «MGP»-veteranen Kikki Danielsson (63) har blitt inolvert i en bilulykke for tredje gang på kort tid. Det skriver Aftonbladet.

Ann-Kristin «Kikki» Danielsson er for tiden aktuell i tv-programmet «Så mycket bättre» - svenskenes versjon av «Hver gang vi møtes». Hun er en gjenganger i svenske «Melodifestivalen» og kan skilte med ni deltakelser.

I Norge er hun kanskje mest kjent for Ole Ivars-samarbeidet «Jag trodde änglarna fanns».

Den svenske artisten befant seg på en hovedvei, da en annen bilist skal ha slengt seg foran henne. Hun hevder at mannen ikke la merke til henne.

NORGESVENN: Kikki Danielsson (til høyre) sammen med Elisbeth «Bettan» Andreassen (i midten) og Lotta Engberg. Foto: Arash A. Nejad / SCANPIX
NORGESVENN: Kikki Danielsson (til høyre) sammen med Elisbeth «Bettan» Andreassen (i midten) og Lotta Engberg. Foto: Arash A. Nejad / SCANPIX Vis mer

Ingen skader

- Jeg trodde at jeg skulle slippe sammenstøtet, da jeg slengte meg på bremsene. Men mannen gasset på for fullt for å komme seg ut på veien. Han så meg ikke, skriver sangeren på Twitter, ifølge Aftonbladet.

Hun skal ha kommet seg unna episoden uten skader. Hun beroliger bekymrede fans med følgende melding:

«Jeg har det bra. Ingen personskader siden det var lav fart», skriver Danielsson i en tweet.

Ifølge sangeren skal den andre føreren ha tatt på seg skylden for ulykken. Han skal ha blitt paff da han så hvem det var han hadde kjørt på.

«Mannen som kjørte på meg her om dagen, sa at han aldri hadde gjort noe ulovlig. Når man først gjør det, så er det faen meg en kjendis!», skal han sagt til henne.

«MGP»-veteran

Ifølge Expressen er dette et av flere trafikkuhell for den folkekjære sangeren i løpet av den siste tiden. I desember kjørte en bilist inn i bakdøra på bilen på en parkeringsplass. Sjåføren skal umiddelbart ha stukket fra stedet.

Kikki Danielsson startet sin karriere som frontfigur i dansebandet Wizex, der hun var med i ni år. Danielsson har i tillegg hatt en rikfoldig karriere soloartist og har gitt ut over 30 album. Hun er også kjent som en habil jodler.

Sangeren har også deltatt i norske Melodi Grand Prix. I 2003 sang hun «Hånd i hånd» sammen med Elisabeth «Bettan» Andreassen og Lotta Engberg.

Dømt for narkotikasmugling

I 2012 ble den svenske artisten dømt for narkotikasmugling. Dommen kom etter at en pakke med 240 tabletter av det ulovlige preparatet Diazepam ble stoppet i tollen. Adressen på pakken var Kikki Danielsson sin.

SHOW: Kikki Danielsson på scenen under finalen i den svenske Melodifestivalen 2006. Foto: Fredrik Sandberg / NTB Scanpix
SHOW: Kikki Danielsson på scenen under finalen i den svenske Melodifestivalen 2006. Foto: Fredrik Sandberg / NTB Scanpix Vis mer

Hun sto deretter frem og fortalte at hun lider av søvnapnè som gjør at man slutter å puste.

Danielsson hevdet at hun handlet i god tro, og at hun bare ville bestille medisin mot sine søvnproblemer. Hun har senere uttalt at dommen gikk innpå henne, og at hun planla sin egen egen begravelse.

- Jeg kollapset og fikk panikkangst i tillegg. Jeg mistet alt og tenkte «jeg overlever ikke dette her». (...) Jeg satte meg ned og begynte å planlegge min egen begravelse, sa Danielsson under et TV-intervju med «Bergs bärbara talkshow» på Kanal 5, ifølge Aftonbladet.

Dagbladet har foreløpig ikke lyktes i å få en kommentar fra Kikki Danielsson i forbindelse med denne saken.