ANGRER: Kim Kardashian har gått til alters hele tre ganger. Ikke alle ekteskapene er hun like fornøyd med i dag. Foto: NTB Scanpix
ANGRER: Kim Kardashian har gått til alters hele tre ganger. Ikke alle ekteskapene er hun like fornøyd med i dag. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kim Kardashian:

Kim Kardashian angrer på ekteskap

Var gift i 72 dager før hun skilte seg fra sin tidligere ektemann.

Kim Kardashian West (37) har levd et svært offentlig liv gjennom tv-serien «Keeping Up With the Kardashians» siden 2007, og har derfor mange av livets opp - og nedturer godt dokumenterte.

I dag er stjernen gift med rapperen Kanye West (41), og sammen har de tre barn. Ekteskapet med Kanye er imidlertid ikke realitystjernas første.

I 2011 giftet hun seg nemlig med basketballstjerna Kris Humphries (33) i et eventyrbryllup som ble vist i tv-serien i 2011, et ekteskap Kardashian West ved flere anledninger har gitt uttrykk for at hun angrer sterkt på.

- Gjemte gifteringen

I et radiointervju med Real 92.3, gjengitt av Contact Music, forklarer Kardashian West at det ikke tok lang tid etter bryllupet før hun innså at hun hadde gjort en stor feil.

- Vet du, jeg gjorde en tabbe og gikk i feil retning, men innså raskt feilen jeg hadde gjort. Jeg dro til New York og begynte filmingen av «Kourtney & Kim Take New York», og da sa jeg bare: «Du har rett. Jeg er miserabel. Jeg tok feil beslutning».

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

I intervjuet beskriver hun blant annet et møte hun hadde med sin nåværende ektemann to uker etter det spektakulære bryllupet hadde stått. Til radioverten sier 37-åringen at hun på dette tidspunktet var godt klar over at Kanye West hadde følelser for henne, og at hun tok seg i å gjemme gifteringen fra ham.

Saken fortsetter nedenfor.

VAR GIFT: Kim Kardashian og Kris Humphries skilte seg etter kun 72 dager som mann og kone. Foto: All Over Press
VAR GIFT: Kim Kardashian og Kris Humphries skilte seg etter kun 72 dager som mann og kone. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg bruker hendene mye når jeg snakker, og mens jeg snakket med Kanye så jeg at han så på ringen min og så trist ut. Resten av middagen brukte jeg bare den ene hånda når jeg snakket.

- Må ha såret Kanye

Ekteskapet med basketballstjerna varte i 72 dager, og skilsmissen ble signert i 2013.

GRÅTKVALT: Det blå tårevått da Kim Kardashian West åpnet seg opp om hvordan hun taklet Paris-ranet og hvordan det har endret livet hennes. Hun gjestet TV-showet The Ellen Show. Video: EllenTube via TV3 Vis mer

Kardashian West har også tidligere vært gift med musikkprodusenten Damon Thomas. De to skilte seg i 2004 etter et fire år langt ekteskap som har blitt delvis hemmeligholdt i tida etter at Kim ble kjent i Hollywood.

I et intervju med Glamour skal trebarnsmora tidligere ha uttalt at hun angrer på at hun tidligere aldri ga Kanye en sjanse, tross at det var tydelig at de begge var interessert i hverandre.

ALLE GODE TING ER TRE?: Kim Kardashian er i dag gift med Kanye West, og tross jevnlige skilsmisserykter skal paret angivelig være lykkelig gift. Foto: AP
ALLE GODE TING ER TRE?: Kim Kardashian er i dag gift med Kanye West, og tross jevnlige skilsmisserykter skal paret angivelig være lykkelig gift. Foto: AP Vis mer

Videre uttalte tv-stjerna at hun synes synd på ektemannen som tidligere har måttet se henne gifte seg med andre menn.

- Jeg har gjort så mange feil som må ha såret Kanye, som det å se meg gifte meg når han visste det ikke var det rette, uttalte hun i intervjuet, gjengitt av magasinet Closer.

Skilsmisserykter

Heller ikke 37-åringens nåværende ekteskap har vært uten skilsmisserykter blant fansen og den kulørte delen av pressen.

Blant annet hevdet flere at paret var på randen av et brudd etter Kanyes bisarre oppførsel i 2016, hvor rapperen blant annet ytret sine sterke meninger i en rekke Twitter-meldinger og også avslørte at han hadde 450 millioner i gjeld.

Den gang tok Kardashian West raskt til motmæle, og gjorde skilsmisseryktene til skamme:

- Jeg ELSKER ektemannen min. Jeg HATER at folk ikke forstår hvorfor Kanye ønsker å vise sin kreativitet og kunst til verden. Jeg hører på låta «I Love Kanye» (en sang på Kanye Wests album «The Life of Pablo», red.anm.) mens jeg har på meg klær fra kleskolleksjonen hans, skrev hun på nettsida sin, ifølge USWeekly.