Kim Kardashian er blitt mor igjen

Bekrefter at hun og Kanye West har fått en ny datter.

BABYLYKKE: Kim Kardashian West bekrefter på sin egen hjemmeside at hun og ektemannen har blitt foreldre til en liten jente. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Kim Kardashian West bekrefter på sin egen hjemmeside at hun og ektemannen har blitt foreldre til en liten jente. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Kanye og jeg er glade for å kunne annonsere at vi har fått en frisk, vakker jente, skriver Kim Kardashian på sin egen nettside.

Med dette avslører en av verdens største realitystjerner at hun og ektemannen har blitt foreldre for tredje gang. Fra tidligere har Kim Kardashian West (37) og Kanye West (40) datteren North (4) og sønnen Saint (2).

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med den største gaven en kan gi noen. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen, skriver Kim.

Komplikasjoner

Etter måneder med spekulasjoner, kunne Kardashian i september endelig bekrefte at hun og ektemannen ventet sitt tredje barn sammen.

Hun har forgjeves forsøkt å bli gravid en tredje gang flere ganger, men det har ikke lyktes. Legene har også frarådet henne å prøve, og derfor ble surrogati etter hvert en naturlig løsning for paret.

Ifølge legene har realitydronninga såkalt forliggende morkake, som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner. Forliggende morkake er ifølge Norsk Helseinformatikk en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora, altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer