Kim Kardashian:

Kim Kardashian er tilbake for fullt etter Paris-ranet

Reality-stjernas kalendervideo tar av på nett. 

FORFØRER: Kim Kardashian forfører kamera under nordlys i det som kan ligne et norsk landskap i luke 12 av julekalenderen til Love Magazine. Video: Love Magazine / YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I starten av oktober ble den amerikanske reality-stjerna Kim Kardashian (36) utsatt for et brutalt, væpnet ran under moteuka i Paris.

I kjølvannet av ranet, der smykker verdt omlag 90 millioner kroner forsvant, har Kardashian valgt å holde en svært lav offentlig profil.

Den tidligere sosiale medier-dronninga har vært bortimot sunket i jorda, og ifølge en offisiell måling fra Instagram er hun per i dag ikke blant de mest fulgte kjendisene på bildedelingstjenesten.

Da tv-stjerna denne uka dukket opp i den pikante «adventskalenderen» til Love Magazine, gikk internett likevel av skaftet.

Nettstedet Mashable omtaler videoen som et «praktfullt comeback» og er full av lovord om Kardashians utseende i kalendervideoen, som er regissert av James Lima.

Omtales verden over

Kardashians comeback i rampelyset er blitt omtalt av en lang rekke medier:

I USA av blant annet UsWeekly, E!News og People, i Storbritannia av medier som Daily Mail og Mirror, i Italia av eksempelvis Quotidiano og i Frankrike av nettsteder som Public.fr og 20minutes.

Også lokalavisa iTromsø har skrevet om videoen, ettersom Kardashian tilsynelatende befinner seg i et vinterlandskap der nordlys jager over himmelen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer