Kim Kardashian får krass kritikk etter tv-intervju: - Jeg er ferdig med henne

Redaktør Piers Morgan reagerer på realitystjernas nyeste intervju. 

GRÅTKVALT: Det blå tårevått da Kim Kardashian West åpnet seg opp om hvordan hun taklet Paris-ranet og hvordan det har endret livet hennes. Hun gjestet TV-showet The Ellen Show. Video: EllenTube via TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For i overkant av et halvt år siden skapte Kim Kardashian West (36) overskrifter verden over, etter at hun ble utsatt for et brutalt ran i Paris.

Ranerne, som var både bevæpnet og maskerte, stakk av med verdier til mange millioner etter å ha bundet realitystjerna og truet henne med pistol.

Etter ranet gikk Kardashian under jorda en periode, og var nærmest som sunket i jorda på sosiale medier. Den siste tida har hun imidlertid snakket om ranet i flere scener fra «Keeping Up With the Kardashians», klipp som er blitt brukt i promoteringen av familiens tv-serie.

Torsdag gjorde tobarnsmora sitt første tv-intervju om ranet, da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show». Det ble en tilsynelatende svært følelsesladet og åpenhjertig affære.

- Ble mindre materialistisk av ranet

Den verdensberømte 36-åringen virket svært preget under intervjuet, og stemmen hennes brast mens hun fortalte.

- Jeg vet at dette høres sprøtt ut, men jeg vet at det var meningen at dette skulle skje meg. Jeg vil ikke begynne å gråte, men jeg føler at det virkelig var meningen at dette skulle hende med meg. Jeg er blitt en så annerledes person, sier hun i intervjuet, som er gjengitt av blant annet CNN.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer