Kim Kardashian og Donald Trump:

Kim Kardashian går i strupen på Trump med fakta om muslimer i USA

Kim Kardashian Wests politiske melding får nettet til å koke. 

STIKK TIL TRUMP: Kim Kardashian West la ut et bilde på Twitter etter at Donald Trumps innreiseforbud ble kjent. Meldingen er delt videre over 100 000 ganger. Flere andre kjendiser har også kastet seg inn i den omstridte debatten. Foto: NTB scanpix
STIKK TIL TRUMP: Kim Kardashian West la ut et bilde på Twitter etter at Donald Trumps innreiseforbud ble kjent. Meldingen er delt videre over 100 000 ganger. Flere andre kjendiser har også kastet seg inn i den omstridte debatten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sjokkbeskjeden om at USAs president Donald Trump hadde innført innreiseforbud mot sju land, der majoriteten av befolkningen er muslimer, har fått flere til å rase.

Forbudet, som sørger for at mennesker fra eksempelvis Iran, Irak og Jemen kan bli nektet innreise ved grensa, har berørt flere.

Norsk-iranske Elham Biani fortalte til Dagbladet at hun følte seg rasediskriminert, og andre har fortalt at de har avbestilt reiser inn og ut av USA. Pokerspiller og realitydeltaker Aylar Lie rammes også av forbudet.

- Dette er en skandale, sa Lie til Dagbladet om forbudet.

En litt uvanlig stemme har nå kastet seg inn i det som siden innsettelsen har blitt en av de største Trump-skapte debattene. Realitystjerna Kim Kardashian Wests politiske melding tar av på nettet.

Slår til med statistikk

Kardashian har, på lik linje med Trump selv, familie som har migrert til USA. Hennes far, den kjente forsvarsadvokaten Robert Kardashian, ble født til armensk-amerikanske foreldre i Los Angeles. Som kjent kom Trumps bestefar fra Tyskland.

På bakgrunn av Trumps uttalelser om radikale jihadister og den strenge innreiseforbudet, la Kardashian ut en melding som fikk nettet til å koke. Saken er omtalt av blant annet Buzzfeed, Mashable og Huffington Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer