Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kim Kardashian om å stille til valg: «Aldri si aldri»

Fikk spørsmål om sine politiske ambisjoner under CNN-intervju.

MØTTE TRUMP: Etter et møte med Donald Trump 31. mai, klarte Kim Kardashian å overtale USAs president til å benåde den 63 år gamle narkodømte bestemora Alice Marie Johnson. Nå utelukker hun ikke å stille til valg selv. Foto: Donald Trumps Twitter
MØTTE TRUMP: Etter et møte med Donald Trump 31. mai, klarte Kim Kardashian å overtale USAs president til å benåde den 63 år gamle narkodømte bestemora Alice Marie Johnson. Nå utelukker hun ikke å stille til valg selv. Foto: Donald Trumps Twitter Vis mer

Hun kastet seg inn i politikken for å overtale USAs president Donald Trump om å benåde bestemoren Alice Marie Johnson (63), og lykkes.

Nå sier realitystjerna Kim Kardashian at hun ikke kan utelukke at hun vil stille til valg i framtida.

Det gjør hun i et intervju med CNN.

- Aldri si aldri

I intervjuet sier hun riktignok at hun ikke har noen slike planer nå. Men etter å ha blitt påminnet at det i dag sitter en realitystjerne i Det hvite hus, svarer Kardashian:P

- Man kan vel aldri si aldri.

I CNN-intervjuet snakker også Kardashian om prosessen med å få benådet Johnson (63), og hvordan hun ble involvert.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

- Jeg så at hvis jeg brukte plattformen min til å gjøre noe for en person, så åpnet det en samtale om så mye mer, og muligheten for andre til å gjøre det sammen, sier hun, og la til:

- Hvis flere personer hadde bare lagt sine personlige følelser til side, og snakker om virkelig viktige temaer som må bli diskutert, så hadde så mye kunne blitt utrettet.

Det var i 1998 Johnson ble dømt til livstid etter en førstegangs narkotikaforbrytelse. Hun var den første av flere tusen som ble dømt til livstid etter en førstegangs narkotikaforbrytelse uten bruk av vold.

- Involvert i et narkokomplott

Den daværende 43-åringen hadde akkurat mistet jobben, gått gjennom et samlivsbrudd og mistet sitt yngste barn, da hun ble innblandet i narkotikavirksomheten.

GRÅTKVALT: Det blå tårevått da Kim Kardashian West åpnet seg opp om hvordan hun taklet Paris-ranet og hvordan det har endret livet hennes. Hun gjestet TV-showet The Ellen Show. Video: EllenTube via TV3 Vis mer

- Jeg kunne ikke finne en jobb raskt nok, slik at jeg kunne ta vare på familien. Jeg følte meg mislykket. Jeg fikk fullstendig panikk, og ut av desperasjon tok jeg et av de verste valgene i mitt liv for å tjene raske penger. Jeg ble involvert i et narkokomplott, har Johnson skrevet i et brev til CNN.

Saken fikk også mye oppmerksomhet før Kardashian involverte seg, blant annet gjennom en underskriftskampanje. Den hadde 270 000 signaturer den dagen da Johnson ble benådet.

På Twitter leste Kardashian Johnsons historie. Hun tok deretter kontakt med Ivanka Trump, ifølge Independent.

Ivanka Trump er Donald Trumps datter. Hun satte Kardashian i kontakt med sin far og hans rådgiver Jared Kushner, som er gift med Ivanka Trump.

31. mai møttes Donald Trump og Kim Kardashian i Det hvite hus. Trump la ut et bilde av de to på Twitter samme dag. Der talte Kardashian Johnsons sak. Og ei drøy uke seinere ble hun benådet av Trump.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media