<p>STØTTER EKTEMANNEN: Kim Kardashian snakker om krangelen mellom entemannen og Taylor swift i den kommende episoden av «Keeping up with the Kardashian». Foto: SCANPIX</p>

STØTTER EKTEMANNEN: Kim Kardashian snakker om krangelen mellom entemannen og Taylor swift i den kommende episoden av «Keeping up with the Kardashian». Foto: SCANPIX

Vis mer

Kim Kardashian raser mot Taylor Swift: - Bare en ny måte å spille offer på

Dramaet fortsetter.

,(Dagbladet): Det er neppe noe nytt at det ofte oppstår drama i nærheten av Kardashian-familien.

I en smakebit fra den kommende episoden av «Keeping up with the Kardashians» beskytter imidlertid Kim Kardashian (35) ektemannen Kanye West (39), etter dramaet mellom ham og artisten Taylor Swift (26). Det skriver People Magazine.

- En måte å spille offer på

I februar slapp West sitt nye album, og i låta «Famous» er Swift nevnt i en tekstlinje.

«I feel like me and Taylor might still have sex . Why? I made that bitch famous», står det i teksten. Det likte Swift dårlig, og reagerte med å slenge med leppa.

RAPPER: Kanye West og Taylor Swift har vært i en verbal krig siden 2009. Foto: SCANPIX
RAPPER: Kanye West og Taylor Swift har vært i en verbal krig siden 2009. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg snakker aldri dritt om noen offentlig, og spesielt ikke i intervjuer, men jeg hadde fått nok. Jeg ville forsvare ham, sier Kardashian i det nye klippet.

Kardashian refererer til et intervju hun gjorde med GQ-magazine i juni. I intervjuet forteller hun at Swift hele tiden visste at hun kom til å bli nevnt i låta, og at hun godtok det. Swift skal også ha sagt at hun skulle fortelle pressen at hun var med på leken. Det gjorde hun imidlertid aldri.

- Det ble bare en måte å spille offer på. Hun fikk mye oppmerksomhet den første gangen, men jeg synes ikke at Kanye skal bli straffet for det den dag i dag, sier Kardashian.

Langvarig strid

Krangelen mellom West og Swift startet på ingen måte i februar i år.

I 2009 vant Swift prisen for beste kvinnelige musikkvideo under VMA-utdelingen. West, som var i salen, stormet scenen og avbrøt Swift midt i takketalen.

OFFER: Kim Kardashian mener at Swift spiller offer i krangelen med ektemannen. Foto: SCANPIX
OFFER: Kim Kardashian mener at Swift spiller offer i krangelen med ektemannen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Hei, Taylor. Jeg er glad på dine vegne, men Beyoncé hadde en av de beste videoene noensinne, sa han på scenen, før han ble buet av.

Etter dette har ikke stemningen vært særlig god mellom de to artistene, ifølge Rolling Stone. West ba om unnskyldning på Twitter i september året etter, før han i et intervju med Access Hollywood nevnte Swifts album «Fearless» blant album han mente aldri burde ha vunnet en Grammy for årets album.

I november samme år sa han i et intervju med radiostasjonen KDWB at handlingene hans på VMA-utdelingene var egoistiske, men at han hadde «hjulpet henne med å få 100 magasin-covere og en million solgte album på en uke».

VENNER IGJEN: Taylor Swift og Kanye West skal ha skværet opp igjen før VMA-utdelingen i 2015. Wests tekstlinje i låta «Famous», blusset imidlertid det hele opp igjen. Her gir de hverandre en klem da Swift delte ut prisen til West under VMA-utdelingen i 2015. Foto: SCANPIX
VENNER IGJEN: Taylor Swift og Kanye West skal ha skværet opp igjen før VMA-utdelingen i 2015. Wests tekstlinje i låta «Famous», blusset imidlertid det hele opp igjen. Her gir de hverandre en klem da Swift delte ut prisen til West under VMA-utdelingen i 2015. Foto: SCANPIX Vis mer

Musikkvideo

Fem år etter, under VMA-utdelingen i 2015, var det imidlertid Swift skulle dele ut prisen «Video Vanguard Award» - til nettopp Kanye West.

- Til alle de andre vinnerne, jeg er veldig glad på deres vegne. Jeg skal la dere snakke ferdig, men Kanye West har hatt en av de mest fantastiske karrierene noensinne, konkluderte hun på scenen, og refererte tydelig til hendelsen i 2009.

Dagen etter utgivelsen av albumet «The Life of Pablo» i februar i år, mottok Swift prisen «Grammy of the Year» for albumet «1989». Også i denne talen refererte hun til West.

- Til alle unge kvinner der ute: Det kommer til å være folk som vil undergrave suksessen deres, og ta æren for det dere har oppnådd, sa hun.

Deretter ble det stille fra de to. I hvert fall noen få måneder, helt til Kim Kardashian bestemte seg for å uttale seg i intervjuet med GQ, og «Taylor Swift» i form av en voksfigur dukket opp i musikkvideoen til Kanye Wests «Famous» få dager senere.