Kim Kardashian røper coronasmitte

Skal ha blitt rammet rett før juseksamen.

FAMILIEN RAMMET: Kim Kardashian og alle hennes fire barn skal ha fått coronaviruset i fjor, røper hun i en episode av familiens realityprogram. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
FAMILIEN RAMMET: Kim Kardashian og alle hennes fire barn skal ha fått coronaviruset i fjor, røper hun i en episode av familiens realityprogram. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I torsdagens episode av Kardashian-klanens realityprogram «Keeping Up With The Kardashians», avslører Kim (40) at hun har hatt coronaviruset, skriver People.

Tidligere denne måneden røpet hun at henne og Kanye Wests sønn, Saint West (5), ble smittet i fjor. Det er i den forbindelse hun skal ha tatt en coronatest.

- North (hennes eldste datter) og jeg følte oss syke og tok en test før vi la oss. Da vi våknet dagen etter, kom testen tilbake positiv, sier hun i episoden som People har sett et utdrag fra.

AVSLØRER: Ryktene svirret om at Kanye West hadde vært utro mot Kim Kardashian med den kjente youtuberen Jeffree Star. Her kommenterte sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Smitten skal ha kommet i perioden hun forberedte seg til juseksamen.

- Vi skal etter planen ha 12-timers studiedager hver dag fram til prøven, og jeg har bare følt meg så syk og forferdelig med covid at jeg nesten ikke klarer å bevege meg ut av senga for å øve, sier hun i episoden.

Twitter svarer hun fans om smitten hun og familien skal ha hatt:

- Alle mine fire babyer og jeg hadde covid!!! I det minste hadde vi det alle samtidig og alle er ok! skriver realitystjernen.

- Det var virkelig vanskelig å studere og konsentrere. Den verste ryggsmerten i mitt liv! skriver hun videre.

Men hun legger til:

- Jeg tok eksamen med covid!!! Jeg besvimte nesten etter time 4, men jeg greide det likevel!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer