Kim Kardashian West:

Kim legger seg flat etter rasismeforsvar

Kim Kardashian West havnet midt i skuddlinjen da hun kastet seg inn i en diskusjon på Snapchat.

KONFLIKT: Youtube-fenomen Jeffree Star (t.v) og realitydronning Kim Kardashian West har skapt internasjonale overskrifter det siste døgnet. Etter en opphetet diskusjon om rasisme, legger Kardashian seg nå flat overfor fansen. Foto: NTB scanpix
KONFLIKT: Youtube-fenomen Jeffree Star (t.v) og realitydronning Kim Kardashian West har skapt internasjonale overskrifter det siste døgnet. Etter en opphetet diskusjon om rasisme, legger Kardashian seg nå flat overfor fansen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det er mange om beinet i skjønnhetsindustrien, og de siste åra har enda flere kastet seg på. Noen av dem som tjener aller best på å lansere kosmetikk, har allerede tusenvis av følgere på sosiale medier og som blir idolisert for skjønnheten sin.

Mange hyller hverandres suksess, men enkelte ganger kan det oppstå gnisninger mellom produsentene. Kim Kardashian havnet i går kveld i en diskusjon med Youtube-stjerne Jeffree Star, en diskusjon som fikk fansen til å se rødt, ifølge medier som New York Daily News og Allure.

Nå legger realitydronninga seg flat, etter massiv kritikk.

Rasismedrama

Kylie Jenner har lansert leppeprodukter, øyenskygger og highlightere, for å nevne noe. Storesøster Kim Kardashian kastet seg også nylig inn i valsen, med kontureringssett. Det vil si sett som består av sminke som gjør at du kan definere ansiktet ditt, ved å skyggelegge blant annet kinnbein og hake.

Mandag kveld havnet hun i en konflikt med Youtube-stjerne Jeffree Star, som har over fem millioner følgere på videonettstedet. Han har sitt eget kosmetikkmerke, som han har tjent store summer på de siste åra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer