Kim Kardashian og Kanye West:

Kim og Kanye skilles

Spikeren i kista for ekteskapet til Kim Kardashian og Kanye West.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har det blitt heftig spekulert på om ekteskapet mellom Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) har vært nært bristepunktet.

Paret skal ha tilbrakt mer og mer tid fra hverandre de siste månedene, og nå bekrefter kilder overfor TMZ at det er slutt mellom dem og at de skal skilles.

Ifølge TMZ ber Kardashian om delt omsorg for parets fire barn. Rapperen skal ha sagt seg enig i fordelingen og de to stjernene skal være åpne for å samarbeide om barna.

Videre kommer det fram at stjerneparet hadde en ektepakt sammen og at begge parter langt på vei skal være enige.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

«Det står ikke oppgitt en separasjons-dato i dokumentene innlevert av kjendis-advokaten Laura Wasser. Datoen regnes likevel nesten som irrelevant ettersom bruddet allerede har blitt godt dokumentert i nyhetene og sosiale medier den siste tiden», skriver TMZ.

Profilert par

Samme dag som realitystjerna Kim Kardashian fylte 33 år, gikk Kanye West ned på ett kne og fridde til henne i 2013. Duoen hadde den gang vært sammen i halvannet år, men hadde vært gode venner enda lenger.

Året etter ble de erklært rette ektefolk, og har med tida blitt blant Hollywoods mest profilerte par.

Siden bryllupet har de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (2) og Psalm (1) kommet på løpende bånd.

At de to skulle ende opp sammen, var derimot ikke helt sikkert. Kardashian har nemlig tidligere fortalt til E! News at flere var skeptiske til forholdet.

- Alle fortalte ham at: «Du kan ikke være med henne. Hun er en realitystjerne. Hun kommer til å ødelegge karrieren din», sa hun.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

De mange kommentarene stoppet imidlertid ikke West, som vel trygt kan sies å alltid gå sin egen vei - både på privaten og profesjonelt.

- Han sa bare: «Men jeg elsker henne. Jeg bryr meg ikke», sa 40-åringen videre.

Turbulent ekteskap

Det siste året har det altså kommet flere tegn og spekulasjoner på at ekteskapet til det profilerte paret ikke bare har vært en dans på roser.

40-åringen og West gikk tilsynelatende gjennom et utfordrende år i fjor, hvor oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med en omstridt valgkampanje - begge deler fra Kanye - kapret mye spalteplass.

SLUTT: Realityserien «Keeping Up with the Kardashians» går mot slutten. Her er noen av høydepunktene fra programmet. Video: Hayu (TV 2 Sumo) / Rød Løper Vis mer

Ryktene om det turbulente forholdet satte virkelig fart da West brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten Sør-Carolina i juli i fjor. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveid abort da hun var gravid med dattera North.

«Jeg drepte nesten dattera mi», sa han fra scenen.

Kort tid seinere gikk Kanye amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermora, Kris Jenner, for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un. I tillegg skrev West at han ønsket seg skilsmisse fra kona.

Kim Kardashian har tidligere tatt bladet fra munnen og fortalt åpent om Wests utfordringer i sosiale medier, men nå har de altså gått hver til sitt, etter sju års ekteskap.

FØLELSESLADD: I en ny trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer