FIKK STYLINGHJELP: Caitlyn Jenner fikk stylinghjelp av Kim Kardashian da hun skulle på den celebre ESPYS-utdelingen. Foto: Snapchat
FIKK STYLINGHJELP: Caitlyn Jenner fikk stylinghjelp av Kim Kardashian da hun skulle på den celebre ESPYS-utdelingen. Foto: SnapchatVis mer

Kim stylet Caitlyn til storevent

TV-stjerna tok den røde løperen med storm, takket være sin berømte stedatter.

(Dagbladet): For akkurat ett år siden rørte Caitlyn Jenner (66) alle med takketalen sin under ESPY Awards 2015, kort tid etter at hun stod frem som kvinne på forsiden av Vanity Fair.

Den gang var hele hennes berømte familie til stede i kulissene for å støtte henne, inkludert døtrene Kendall (20) og Kylie Jenner (18) og stedøtrene Khloé (32), Kim (35) og Kourtney Kardashian (37).

Fikk hjelp av Kim

Onsdag kveld ble prisutdelingen igjen arrangert i Los Angeles, og Caitlyn Jenner var nok en gang blant gjestene.

I forkant av arrangementet, som hedrer prestasjoner innenfor idrett, røpet 66-åringen at hennes verdensberømte stedatter Kim hjalp henne med forberedelsene til prisutdelingen.

- Jeg føler meg fantastisk, på vei til ESPYS, skrev Caitlyn Jenner til et Instagram-bilde av henne, Kim og designeren Michael Costello.

I bildeteksten røpet Caitlyn at Kim hadde hjulpet henne med stylingen til ESPY-utdelingen.

Stor oppmerksomhet

Jenner fikk stor oppmerksomhet da hun i juni i fjor stilte opp på forsiden av Vanity Fair for første bilde og intervju som et nytt menneske.

- Folk ser på meg annerledes. De ser på meg som en macho-mann. Men den kvinnelige siden er en del av meg. Det er den jeg er. Jeg ble ikke født sånn, jeg har alle de mannlige delene. Vi er annerledes, men vi identifiserer oss som kvinner. Det er vanskelig for meg å si fordi jeg ikke vil skuffe noen, sa hun i et intervju med programleder Diane Sawyer.

Etterpå ble hun hyllet i sosiale medier.

Både barna, stebarna og eks-kona har kommentert den svært offentlige kjønnsskifte-bekreftelsen.

«Kjærlighet er å ha motet til å være den mest ekte, beste versjonen av deg selv. Bruce er kjærlighet. Jeg er glad i deg, Bruce. #StoltDatter», skrev stedattera Kim Kardashian under et bilde av seg selv og stefaren.