Kirurg om kjendisrumpene: - Urealistisk

Plastikkirurg melder om «rumpeboom» blant norske kvinner, men advarer mot å forvente seg en kardashiansk bakdel. 

RUMPEBLØFF: Kim Kardashian, her sammen med ektemannen Kanye West, er en av de få kjendisene som innrømmer at hun har fikset på bakdelen sin. Plastikkirurg og overlege Amin Kalaaji forteller at stadig flere nordmenn ønsker å få utført rumpeplastikk, og tror kjendisrumper kan være noe av årsaken til det. Foto: NTB Scanpix
RUMPEBLØFF: Kim Kardashian, her sammen med ektemannen Kanye West, er en av de få kjendisene som innrømmer at hun har fikset på bakdelen sin. Plastikkirurg og overlege Amin Kalaaji forteller at stadig flere nordmenn ønsker å få utført rumpeplastikk, og tror kjendisrumper kan være noe av årsaken til det. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): De siste åra har rumpefokuset vært enormt. Mens enkelte jobber for å forbedre bakdelen sin på treningsstudio, legger noen seg under kniven for å få en større rumpe.

Stjerner som Kim Kardashian (35), Iggy Azalea (26) og Nicki Minaj (33) er kjent for sine store rumper, selv om de aldri har innrømmet at de har gått til plastisk kirurg for å forbedre dem.

Kardashian har imidlertid sagt at hun har tatt sprøyter som har resultert i at bakpartiet har vokst.

Flytter fett

Også her i Norge er det få som har innrømmet at de har fått hjelp til å fylle ut rumpa, men ifølge plastikkirurg, overlege og dr.med. Amin Kalaaji ved Oslo Plastikkirurgi har stadig flere kvinner fra alle samfunnslag kommet innom klinikken hans i løpet av de siste årene.

- For to år siden ble det en økning av forespørselen. Jeg har ingen klar forklaring på hvorfor, sier Kalaaji til Dagbladet.

Han benytter seg av fettransplantasjon når han skal forstørre kvinners bakdel, og forflytter fett fra mage, hofter og lår til rumpa under operasjonen. På den måten kan man forme hele figuren, slik at proporsjonene blir passende, forteller Kalaaji.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer