Kjæresten følte seg uglesett etter George Michaels bortgang: - Opprivende og sjokkerende

Tar bladet fra munnen.

GIKK BORT: Den britiske sangeren George Michael døde brått i romjula, bare 53 år gammel. Foto: Francois Mori / AP / NTB Scanpix
GIKK BORT: Den britiske sangeren George Michael døde brått i romjula, bare 53 år gammel. Foto: Francois Mori / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det har gått to og en halv måned siden den britiske popsangeren George Michael ble funnet død i sitt eget hjem, bare 53 år gammel.

Det var Michaels kjæreste gjennom fire år, Fadi Fawaz (43), som fant musikeren livløs på soverommet 1. juledag i fjor. En ambulanse ble tilkalt, men livet sto ikke til å redde.

Fawaz, som er stylist og tidligere fotograf, har vært relativt ordknapp etter kjærestens tragiske bortgang. Nå tar han imidlertid bladet fra munnen i et lengre intervju med den britiske tabloidavisa Daily Mirror.

- Har ikke ord

43-åringen beskriver tida etter dødsfallet som både «opprivende, sjokkerende og tøff». Det er særlig presset fra offentligheten som har tynget ham.

- Alle disse løgnene. Jeg har ikke ord for hvor vanskelig det har vært, sier han til avisa.

Fawaz refererer til ryktestormene som har preget diverse overskrifter og nettfora de siste månedene, der det har blitt spekulert heftig omkring George Michaels dødsårsak.

Musikerens etterlatte har tidligere måttet gå ut mot påstander om at 53-åringen tok sitt eget liv, noe Fadi Fawaz for øvrig selv antydet i en Twitter-melding etter jul - som seinere ble slettet. Hacking, fortalte Fawaz.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer