Tooji:

Kjæresten levde i sølibat

Fant kjærligheten etter å ha lagt opp.

FORELSKET: Det begynner å bli en stund siden vi hørte noe fra Tooji. Nå kan han avsløre at han har funnet kjærligheten. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
FORELSKET: Det begynner å bli en stund siden vi hørte noe fra Tooji. Nå kan han avsløre at han har funnet kjærligheten. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mange har et forhold til artisten Touraj Keshtkar, som i sine år som offentlig person har gått under aliaset Tooji. Han har vært å se som modell, programleder og ikke minst sanger, og huskes kanskje aller best for Eurovision-bidraget «Stay» fra 2012 og den kontroversielle låten og musikkvideoen «Father».

Sistnevnte video inneholdt en rykende het sexscene med en som spilte prest - i en kirke. Det reagerte flere på, og debatten om hvorvidt «Guds hus» skulle brukes til noe sånt verserte i månedsvis. Det var for øvrig i samme video at artisten valgte å komme ut av skapet som homofil, noe som skapte overskrifter i samtlige riksmedier.

Siden den gang har Keshtkar, som har rukket å bli 32 år, valgt å gjøre store endringer. Overfor «God kveld Norge» kan han melde at han har lagt artistkarrieren på hylla, og at han ikke har noen planer om å gjenoppta den med det første.

Samme interesser

I samme intervju kan han røpe at han har funnet kjærligheten.

33 år gamle Chris Hovde er artistens nye kjæreste. Historien om hvordan de møttes er litt morsom, innrømmer artisten overfor tv-programmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.