Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kjæresten om Mona Grudt: -Hun kan godt bli mer rampete

Og Mona Grudt røper hvorfor hun falt pladask for sin nye kjæreste. 

VELDIG FORELSKA: Mona Grudt røper at hun er veldig forelska i samboer Bjørgvin Thorsteinsson. Foto: Ole Morten Melgård / Dagbladet.
VELDIG FORELSKA: Mona Grudt røper at hun er veldig forelska i samboer Bjørgvin Thorsteinsson. Foto: Ole Morten Melgård / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I mars i fjor bekreftet modell og programleder Mona Grudt (45) at hun hadde funnet lykken med islandske Bjørgvin Thorsteinsson (46).

-Litt rampete av og til

- Jeg har det veldig bra om dagen, sa Grudt den gang.

Da Seoghør.no møtte den tidligere «Miss Universe»-vinneren og kjæresten under førpremierefesten til «4-stjerners middag» i januar, avslørte hun at duoen møttes gjennom jobb for to år siden.

Den vakre trønderen forteller i et intervju med ukebladet Her og Nå at hun er veldig forelska og røper også hva som gjorde at hun falt pladask for Bjørgvin:

- Se på ham da! Jeg falt for hele mannen, sier hun.

Islendingen er også svært fornøyd med å ha kapret en av landets vakreste kvinner.

- Først falt jeg for det ytre, og så oppdaget jeg at hun var til og med vakrere på innsiden. Det trodde jeg nesten ikke var mulig! Vi passer veldig godt sammen, og vi har utrolig god kjemi, sier han og legger til:

- Mona er veldig jordnær, humoristisk, snill og omtenksom og litt rampete av og til. Hun kan godt bli mer rampete, sier han til ukebladet.

Flyttet sammen

Grudt avslørte i januar at hun hadde flyttet sammen med Bjørgvin, og røpet at hun var fornøyd med å bo med en kar som briljerer på kjøkkenet.

- Jeg er ikke så flink til å lage mat, men heldigvis har jeg fått en samboer som er kokk. Han liker jo å lage mat, så da tar jeg heller oppvasken, fortalte hun.

Mona og kjæresten Bjørgvin møttes allerede i løpet av høsten 2014, og etter hvert utviklet forholdet seg til kjærlighet.

- Vi møttes gjennom jobb for ett og et halvt år siden, fortalte Mona til Seoghør.no.

Bjørgvin er godt kjent blant stjørdalingene, og var i flere år hotelldirektør ved det som den gang het Rica Hell Hotel. I dag jobber han som direktør i Olavshallen i Trondheim.

MISS UNIVERSE: I 1990 ble vakre Mona Grudt kåret til Miss Universe. Foto: NTB / Scanpix. 
MISS UNIVERSE: I 1990 ble vakre Mona Grudt kåret til Miss Universe. Foto: NTB / Scanpix.  Vis mer

I fjor var det 25 år siden Mona Grudt ble kåret til Miss Universe. Hun giftet seg med Lasse Berre i 1995. De skilte lag i 1999 og har sønnen Oliver sammen.

I 2005 giftet hun seg på nytt med amerikanske Brody Bittrick. De skilte lag etter syv år og fikk døtrene Milla og Bianca.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!