Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kjæresten til «Ungkarskvinnen»-deltaker: - Hadde ikke hørt fra ham på tre dager. Så skrudde jeg på TV-en

DeMario Jackson ble konfrontert foran hele USA. 

<p>UNGKARSKVINNEN: Rachel Lindsay (31) skal i årets sesong dele ut roser til et knippe utvalgte beilere. Hun har også tidligere deltatt «Ungkaren». Foto: NTB Scanpix
</p><p>
</p>

UNGKARSKVINNEN: Rachel Lindsay (31) skal i årets sesong dele ut roser til et knippe utvalgte beilere. Hun har også tidligere deltatt «Ungkaren». Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I februar ble det kjent at 31 år gamle Rachel Lindsay fra Texas er den nye «ungkarskvinnen» i det amerikanske datingprogrammet «The Bachelorette».

I USA er sesongen allerede godt i gang, og i mandagens episode ble seerne vitne til en situasjon med særdeles høy pute-TV-faktor.

En av dem som konkurrerer om å vinne Lindsays gunst er amerikanske DeMario Jackson (30). Under en gruppedate med 31-åringen og flere av de andre deltakerne, ble han regelrett tatt på senga foran kameraene.

- Kjærester i sju måneder

I en video publisert av ABC News, ser man nemlig at en kvinne ved navn Lexie dukker opp under innspilling, og hevder at hun er kjæresten til Jackson.

- Jeg så hvem som deltok i programmet, og at en av dem er en fyr, som bare timer før han møtte deg, hadde vært kjæresten min i sju måneder, påstår kvinnen i en samtale med Lindsay.

- Han har fortsatt nøkler til leiligheten min. Vi gjorde det aldri slutt. Plutselig ga han ikke lyd fra seg mer. Jeg hadde ikke hørt fra ham på tre dager. Så skrudde jeg på TV-en, og der var han.

- Kom deg til helvete vekk

En tydelig irritert Lindsay henter deretter Jackson, for så å konfrontere ham med påstandene. Selv nektet sistnevnte hardnakket for å i det hele tatt ha møtt Lexie før, og spør med overrasket blikk: «Hvem er dette?», idet han ser kvinnen.

Det tar likevel ikke lang tid før han kryper til korset.

- Vi har hatt et av-og-på-forhold. Jeg gjorde det slutt ansikt til ansikt. Jeg dro til leiligheten hennes og snakket med henne, noe kvinnen mener aldri har skjedd, ifølge Entertainment Tonight.

Etter å ha blitt konfrontert med SMS-utvekslinger, som bekreftet et seksuelt forhold mellom Lexie og Jackson, valgte Lindsay å kaste beileren på dør.

- Jeg tror du har et ønske om å være her, men jeg tror ikke du ønsker å være her for min skyld. Jeg er ikke her for å bli lurt. Jeg er ikke her for å bli gjort narr av, så jeg har egentlig et sterkt behov for at du kommer deg til helvete vekk herfra, sier Lindsay.

I sosiale medier blir 31-åringen hyllet for svaret hun ga. Flere berømmer henne også for måten hun håndterte situasjonen.

Det er imidlertid ikke til å stikke under stol at DeMario har blitt gjenstand for en rekke spøkefulle stikk i sosiale medier de siste dagene.

Saken fortsetter etter innleggene:

Har skapt historie

Gjennom organisert dating og en rekke roseseremonier skal Lindsay etter planen luke ut sitt hjertes utkårede blant en rekke beilere som bor sammen i et svært herskapshus.

Etter 15 år og totalt 33 sesonger av «The Bachelor» og «The Bachelorette», er hun også den første med afro-amerikansk bakgrunn som inntar rollen som kjærlighetssøkende ungkar eller ungkarskvinne.

Siden oppstarten i 2002 har «The Bachelor» og «The Bachelorette» blitt en veletablert hit i USA. Men ABC, som står bak det populære tv-programmet, er blitt kritisert i årevis for at nesten alle de tidligere ungkarene og ungkarskvinnene har vært hvite.

Før Lindsay har det bare vært én ungkar med en annen kulturell bakgrunn enn etnisk amerikansk - nemlig venezuelanske Juan Pablo Galavis, som var ungkaren i sesong 18.

Hele Norges coronakart