Caroline Flack:

Kjæresten ut mot sjokkbilder

Etter at The Sun publiserte det de hevder er åstedsbilder, har den voldssiktede programlederens kjæreste tatt til motmæle.

REAGERTE: Lewis Burton har tatt sin voldsiktede kjæreste i forsvar etter at The Sun publiserte blodige bilder de hevder er fra åstedet. Her er Caroline Falck avbildet på vei inn i retten lillejulaften. Foto: NTB Scanpix
REAGERTE: Lewis Burton har tatt sin voldsiktede kjæreste i forsvar etter at The Sun publiserte blodige bilder de hevder er fra åstedet. Her er Caroline Falck avbildet på vei inn i retten lillejulaften. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av desember ble den britiske «Love Island»-programlederen Caroline Flack (40) arrestert og siktet for vold etter en hendelse i hennes eget hjem i London. Det bekreftet politiet overfor CNN dagen etter at hendelsen fant sted.

Ifølge siktelsen skal Flack ha slått kjæresten, modellen Lewis Burton (27) i hodet med en lampe, en siktelse som blant annet har ført til at hun måtte trekke seg som programleder for «Love Island» kort tid før innspillingen.

Kjæresten, som ikke fikk alvorlige skader, har på sin side hevdet at tv-profilen er uskyldig i siktelsen, og i en uttalelse hevdet Burton blant annet at hun var blitt «offer for en heksejakt», ifølge The Independent.

I et innlegg på Instagrams historiefunksjon, går han nå også hardt ut mot bilder som hevder å vise det blodige åstedet.

Dekket i blod

Burtons Instagram-innlegg kommer som følge av at The Sun seint i går kveld publiserte bilder de hevdet er fra Flacks soverom rett etter den påståtte voldshendelsen.

Avisa hevder bildene viser programlederens seng dekket i store mengder blodsøl som tilhører Burton, og en ikke-navngitt kilde har uttalt til avisa at politiet «hadde rett i at åstedet så ut som det stammet fra en skrekkfilm».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer