Shania Twain:

Kjærestene var utro - med hverandre

Popstjerna åpner opp om det merkelige forholdet.

TRØBLETE: Veien til ekteskapet Shania Twain lever i i dag har ikke vært enkel. Grunnen til at hun møtte sin nåværende ektemann, bunner i oppløsningen av hennes forrige ekteskap. Det var ikke et pent brudd. Foto: NTB scanpix
TRØBLETE: Veien til ekteskapet Shania Twain lever i i dag har ikke vært enkel. Grunnen til at hun møtte sin nåværende ektemann, bunner i oppløsningen av hennes forrige ekteskap. Det var ikke et pent brudd. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag kan hun nærmest omtales som karaokedronning. Shania Twain (54) har trollbundet en hel verden med låter som «That Don't Impress Me Much» og «Man! I Feel Like a Woman!», som toppet listene for omtrent 20 år siden.

Disse låtene synges fortsatt på diverse barer rundt om i verden, og er avspilt millioner av ganger på strømmetjenester - som beviser at de ikke har gått av moten ennå. Det har derimot vært stille fra stjerna i noen år nå.

Hun har hatt diverse comeback her og der, men nådde aldri høyden fra storhetstida. Natt til mandag var hun å se på Grammy-løperen, der fotografene nærmest gikk amok når poplegenden dukket opp i en sort tyllkjole.

Utrosjokk

Når hun ikke lager musikk eller spankulerer ned røde løpere, forsøker hun å tilbringe så mye tid som mulig med ektemannen- sveitsiske Frédéric Thiébaud (49). De to giftet seg i 2011, et år etter at hennes første skilsmisse hadde gått gjennom.

Bruddet mellom Twain og eksmannen Robert John «Mutt» Lange (71) var nemlig alt annet enn vakkert. Paret har en 18 år gammel sønn, som de delte foreldreansvaret for etter bruddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer