Vibeke Skofterud

Kjærestens siste ord til Vibeke Skofterud

- Vi to skulle bli gårdskjerringer og leve livet for alltid.

KJÆRESTEN: En gråtkvalt Marit Stenshorne delte rørende ord i begravelsen til hennes avdøde kjæreste Vibeke Skofterud. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag begraves Vibeke Skofterud i Eidsberg Kirke i Østfold, og det er tydelig at den folkekjære langrennsstjerna har betydd mye for mange.

Et folkehav av mennesker er på plass både i og utenfor kirken for å ta et siste farvel med Skofterud, som mistet livet så altfor tidlig, bare 38 år gammel.

Skofterud var godt likt og elsket av så mange, noe som var tydelig da hennes kjæreste Marit Stenshorne (44) tok farvel med henne torsdag formiddag. Ikke et øye var tørt da hun delte sine varme ord om Skofterud.

- Vibeke er det mest levende menneske jeg har møtt, startet en sterkt preget Marit Stenshorne.

- Hun kom inn i livet mitt som en virvelvind og tok meg med storm. Et herlig kaos med masse latter, leting etter bilnøkler, bankkort som var borte. Kunnskap, omsorg, kjærlighet og takknemlighet, fortsatte hun.

Se den rørende talen øverst i saken!

Videre minnes en gråtkvalt Stenshorne det første møte mellom hennes katt Felix og Skofterud som Skofterud adopterte allerede etter første møte. Stenshorne forteller også om de fine stundene de to hadde sammen.

- Vibeke var så mye av alt. Vi hadde så mange opplevelser og reiser sammen, og du elsket Tromøya og sjøen. Og vi gledet oss vilt til ferien vi så vidt rakk å starte. Men det vi likte aller best var hverdagen. En omelett om morgenen, en joggetur på skogen, eller bare å ligge på sofaen og se på serier, sa hun og tok en lengre pause før hun klarte å samle seg:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer