Skaar og Depresno:

Kjæresteparet avslører juleplaner

Stjerneparet Skaar og DePresno røper nye steg i forholdet.

FORELSKET: Hilde Skaar og Bjarte de Presno Borthen bekreftet forholdet i sommer. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FORELSKET: Hilde Skaar og Bjarte de Presno Borthen bekreftet forholdet i sommer. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Vi beveger oss med stormskritt inn i førjulstida og alt den har å by på, og mange kjærestepar er sikkert i gang med å diskutere hvorvidt de skal feire jul sammen eller ikke.

Blant parene som har tatt stilling til dette spørsmålet allerede, finner vi artistparet Hilde Skaar (23) og Bjarte de Presno Borthen (24) - begge bedre kjent bak sine artistnavn Skaar og DePresno - som dukket opp sammen på P3 Gull i helga.

JULEGAVER: Ida Fladen og Vegar Harm delte sine julegaveønsker på den rød løperen før P3 Gull. Video: Jonas Hammer. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

Første gang

Det er en ekstra stor fordel med en artistkjæreste når den røde (eller gule løperen) rulles ut, mente paret. Årets P3 Gull var imidlertid første gang turtelduene dukket opp på løperen sammen.

- Det er ingen av oss som elsker rød løper, men det er jævlig hyggelig å være her, med mangel på bedre ord, sa DePresno.

Denne helga startet ventetida offisielt - da det var første søndag i advent. Og i år har paret valgt å tilbringe selve julekvelden sammen.

Feiringen skal foregå hos DePresnos foreldre i Bergen, og på menyen står det pinnekjøtt. Men Skaar er ikke det minste nervøs for jul hos svigers.

- Jeg gleder meg masse. Faren din har jo sendt meg meldinger jevnlig og sagt at han gleder seg, strålte hun og tittet bort på kjæresten sin.

- Jeg er nervøs, fleipet DePresno.

GAVER: Medlemmene i 4ETG mottok noe intime gaver på den røde løperen før P3 Gull. Video: Jonas Hammer. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Utelukkende fint

På prisutdelingen kunne parert fortelle Dagbladet at det absolutt ikke er noe problem å være i samme bransje som sin bedre halvdel – snarere tvert imot.

- Det er dritfint! Jeg synes det er utelukkende fint. Da kan vi gå her sammen. Da er det ikke så skummelt. Jeg synes det er veldig ukomfortabelt og jeg blir litt redd. Det er «nice» å ha noen jeg kan støtte meg på, fortalte Skaar.

P3 GULL: Artist Stig Brenner mottok den gjeve P3-prisen under årets P3 Gull, og benyttet sin takketale til å be statsminister Jonas Gahr Støre om en ny og bedre rusreform. VIDEO: NRK Vis mer

Begge to er godt kjent i musikkverden og har forståelse for hvordan hverdagen som artist er. Det setter DePresno pris på:

- Vi har en voldsom forståelse for hva vi bruker tida vår på. Så når hun sier: «Jeg skal gjøre det, jeg skal jobbe med det», så har jeg en enorm respekt for at det kommer først, og det går begge veier. Det synes jeg er fint.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer