Lilli Bendriss:

- Kjærligheten har ingen aldersgrense

Letter på sløret om dating.

DATING: Lilli Bendriss åpner seg om dating i ny podkast. Foto: Gorm Kallestad / NTB
DATING: Lilli Bendriss åpner seg om dating i ny podkast. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

Etter det ble kjent at «Åndenes makt» ikke lenger skal sendes på TV, har klarsynte Lilli Bendriss (75) tatt del i en hel rekke nye prosjekter.

Hun har blant annet holdt seg opptatt med podkastene «Uforklarlig» og «Ånd & Vitenskap», og nå er 75-åringen aktuell med enda en podkast.

Sammen med podkast-kollega Janka Polliani har Bendriss startet podkasten «BFF med Bendriss». Et av temaene den nye duoen tar opp er dating. Dagbladet har tatt en prat med 75-åringen som blant annet kan fortelle at det slett ikke er sjelden at yngre menn tar kontakt.

- Unge gutter synes det er spennende med eldre damer, ler Bendriss og legger til at hun ofte blir kontaktet av yngre menn på Instagram.

DATING: Det blir mye latter i Senkveld-studioet når Märtha Louise og Lilli Bendriss får spørsmål om dating og Tinder. Vis mer

I podkasten forteller 75-åringen at hun stadig får tilsendt lettkledde bilder av unge menn helt ned i 24-årsalderen.

- Jeg utelukker ikke at de kanskje sender fordi de bare vil se hva jeg svarer, sier Bendriss til Dagbladet.

Som regel velger hun å ikke svare, for til tross for at 75-åringen ikke har noen aldersgrense når det kommer til dating, blir 20-åringene i yngste laget. Dersom hun mot formodning velger å svare, skriver hun noe sånt som: «Jeg kunne vært bestemoren din.»

LETTER PÅ SLØRET: «Love Island»-vinneren Nora Haukland forteller om singellivet, dating og det nære vennskapet med Sophie Elise Isachsen. Vis mer

Dras mot yngre menn

På spørsmål om Bendriss er i et forhold, svarer hun «ingen kommentar», men 75-åringen kan derimot fortelle at hun søker etter en mann som er eventyrlysten.

- Jeg ser etter noen som vil være med og reise, en å ha det gøy sammen med, forteller hun, og legger til at det er langt viktigere enn det romantiske.

Bendriss dras ofte mot yngre menn fordi de tilfredsstiller flere av hennes krav og ønsker om en partner, likevel kan hun avsløre at hun faktisk alltid har likt yngre menn.

- Selv da jeg var 30 år, var jeg interessert i yngre menn. Det holder meg ung, røper TV-profilen.

75-åringen innrømmer likevel at dersom det hadde dukket opp en på hennes alder som var like eventyrlysten, hadde det vært like interessant.

KJÆRLIGHET: Gustav Magnar Witzøe har holdt kortene tett til brystet når det kommer til datinglivet. Slik svarte han da vi spurte om kjærlighetslivet. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Familielivet

Bendriss har ikke alltid vært like fri og åpen for å date som hun er i dag. I over 40 år var hun sammen med Kader Bendriss som hun både giftet seg med og fikk tre barn med.

Til tross for at det startet som det Bendriss beskriver som et kjempefint forhold, vokste paret fra hverandre.

- Jeg satt litt lenger enn jeg skulle. Det er mange som gjør det, forteller 75-åringen, og legger til:

SATT UT: David Eriksen blir satt ut av datingspørsmål. Dette svarer han. Video: Rød Løper Vis mer

- Etter en skilsmisse kan det gå to veier: enten er man ferdig med det, eller så er man åpen for ny kjærlighet.

- Ingen grenser

For Bendriss er det ingen grenser når det kommer til kjærligheten.

- Jeg skal leve livet fullt og helt.

En rekke fans roser Bendriss for hvordan hun velger å leve livet sitt, og ikke minst for at hun er åpen om det.

- Mange tenker at når man kommer i en viss alder, skal men leve sånn eller sånn, men det er et skifte nå, mener hun, og legger til at 70 er det nye 50.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer