Chris Holsten:

- Kjærlighetssorgen har blitt en del av meg

Artisten skulle gi ut en samling positive låter, men innså at han fremdeles ikke var over ekskjæresten. - Det ble mye tristere enn jeg hadde sett for meg.

BEARBEIDER BRUDD: Chris Holsten har hatt en lang prosess hvor han jobber seg gjennom kjærlighetssorg. Foto: Morten Eik/Se og Hør
BEARBEIDER BRUDD: Chris Holsten har hatt en lang prosess hvor han jobber seg gjennom kjærlighetssorg. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne våren har tv-seere vært vitne til en svært følelsesladet Chris Holsten (26) i «Hver gang vi møtes». Her innrømmet han at mange av låtene hans handler om én person - ekskjæresten hans.

Etter innspillingen av programmet, i fjor høst, reiste Holsten til en villa i Lillehammer med en gjeng andre artister, som SKAAR og Ruben, for å spille inn sin første EP - «Cold Hearts», som ble sluppet fredag.

Tanken var å lage et kapittel to - positive, oppløftende låter om å ha gått videre.

- Det har vært tungt

I prosessen innså han at han ikke hadde kommet så langt i bearbeidelsen av sorgen som han hadde trodd.

- Jeg skulle ta det videre, det var det som var tanken. Men etter hvert som vi skrev låtene, ble det tristere enn jeg hadde sett for meg. Vi satt oss bare ned og skrev og skrev, og innså at «dette her er mørke greier». Jeg prøvde å skrive en gladlåt, men ble dratt ned i kjelleren igjen, forklarer Holsten til Dagbladet.

Nå understreker han imidlertid at han er på et mye bedre sted, selv om han tror at kjærlighetssorgen alltid på en eller annen måte alltid kommer til å være der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer